Neler Yeni

İngilizce'yi nasıl öğrenebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
Kodlama için ingilizce lazım ancak koddaki ingilizce kodları çevirmenle ilgili değil bu olay.

Onu çeviremediğiyseniz sıkıntı hocam.
ben de ingilizce öğreniyorum ve yazılım çalışıyorum benziyoruz birbirimize yardım ederiz discord var mı hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

cambly öneririm onun hakkında detaylı bir konu açacağım
Evet discordum var hocam

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Yt'den ders videoları vesaire izle belirli bir temelin oluşsun temeli oluşturduktan sonra yapman gereken yine konu çalışmanın yanında öğrendiklerini pratik etmek. Discordda vesaire bunun için sunucular var girip konuşma pratiği yapabiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Evet discordum var hocam
Verir misiniz yazılımda da ingilizcede de yardımlaşırız.
Merakımdan soruyorum yazılım için ingilizce ne kadar önemli
Ülkemiz malum teknolojide çok gelişmemiş olduğu için türkçe yazılım eğitim serisi bulamazsınız. bulduklarınız yeni seriler olur genellikle daha yeni yeni gelişiyoruz. ancak yabancı bir dille yüzlerce eğitim var. Onun dışında dediğim gibi teknolojide çok gelişmediğimiz için yazılım bilen de az. Sen yabancı bir yazılım forum sitesinden yabancı bir dille yardım istemen gerekiyor. Bunlar en temel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılım için kodlama yapmalısın mesela oyun yapmak istiyorsun kodlama yapman lazım kodlama dilleride İngilizce olduğu için İngilizce yazman lazım ve anlaman lazım yani her türlü İngilizce lazım
Kodların ingilizce olmasıyla ilgilsi yok kodları ezberlemeleri yeter. ancak yazılım için ingilizce gerekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
Yt'den ders videoları vesaire izle belirli bir temelin oluşsun temeli oluşturduktan sonra yapman gereken yine konu çalışmanın yanında öğrendiklerini pratik etmek. Discordda vesaire bunun için sunucular var girip konuşma pratiği yapabiliyorsun
Yt den video izlemeye başlayacağım discorda hangi sunucuları girmem gerekiyor

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Yt den video izlemeye başlayacağım discorda hangi sunucuları girmem gerekiyor
adı "English" olan bir sunucu var orada seviyelere göre ayrılmış bir şekilde konuşma odaları var bir de duolingoyu öneririm hem kelime öğrenirsiniz

Nedox

80+ Bronze
Ingilizcenin önemi dili öğrenirken cikiyor. Türkçe kaynak çok az ve maalesefiyi anlatmiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,556
Üyeler
164,325
Son üye
Ufukpkds