İngiltere'de 3300x bulamıyorum?

Keşke ben de İngiltere'de olsam da 3300x bulamasam ;)
Şaka bir yana r5 3600 alsan süper olur.

Forumda amd işlemciler en erken 2-3 aya demişti birisi, ben maksimum 2 hafta daha bekleyebilirim, kafayı yiyecem yoksa.
Bu ay sonu tanıtılacak sorun olmazsa 3 ay sürmez ama 2 ay sürebilir. Sen bilirsin.

O zaman zengin olunca al dostum. Londra'da asgari ücretler yüksek zaten. Bekle RTX 3000 toplarsın. 2-3 ay çalış. 😄
Okula başladığımdan öyle bi imkanım yok malesef :( Ama şimdi alıcam, 2-3 seneye son model parça takarım zaten, o zaman durumum daha iyi olur

:D Daha bu sene taşındım, o da ekonomik sebepler yüzünden, Türkiye'de durumumuz hiç iyi değildi, yeni toparlıyoruz, daha zengin olmadık, umarım herkese daha da iyisi nasip olur, benim elden bu kadar geliyor, dahasına bütçem el vermiyor :D
ailen dil biliyormuydu tasinmak icin yüklu bir miktar gerekiyor ayrica bu sene zorlanirsin qma bir sene sonra hayati yasiyorum dersin ben almanyaya gidicem

:D Daha bu sene taşındım, o da ekonomik sebepler yüzünden, Türkiye'de durumumuz hiç iyi değildi, yeni toparlıyoruz, daha zengin olmadık, umarım herkese daha da iyisi nasip olur, benim elden bu kadar geliyor, dahasına bütçem el vermiyor :D
Hocam yalnız ingilterede öyle oturma izni almak kolay değil diye biliyorum ben. Bankada baya yüklü miktarda paran felan olması gerekiyormuş.
Sen nasıl hallettin bu işi?

:) :) :) :) a

Son düzenleme:
Okula başladığımdan öyle bi imkanım yok malesef :( Ama şimdi alıcam, 2-3 seneye son model parça takarım zaten, o zaman durumum daha iyi olur
Rahat toplarsın ya. Orda kazanılan parayla 3090'lı sistem toplarsın.

Hocam konuyla alâkası yok ama nasıl taşındınız tanıdık falan mı var ? Yoksa iş için mi gittiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,168
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri