DarkLightGG
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
Köye gelmeden 50 tl yatırdım migrostan fakat 49.02 kuruş yüklendi köydeyim nasıl 50 yapıcam steam için .
(((
Yapabilecegin birsey yok para yuklemelisin .Köye gelmeden 50 TL yatırdım migrostan fakat 49.02 kuruş yüklendi köydeyim nasıl 50 yapıcam steam için .(((
Yapabilecegin birsey yok para yuklemelisin .
yapacak birişey yok tekrar para yüklemelisin. Muhtemelen o 1 tl yi aylık aidat olarak kesmiştirKöye gelmeden 50 TL yatırdım migrostan fakat 49.02 kuruş yüklendi köydeyim nasıl 50 yapıcam steam için .(((
Ayni durum bendede olmustu gidip 2 tl yüklemiştim cok can sikici bir durum evet. Yukledikten sonra kontrol etmen gerekiyor. İninalin en sevmedigim yonlerinden biriçok can sıkıcı
2 TL kesmiyormu bende 2 TL kesiyor.yapacak birişey yok tekrar para yüklemelisin. Muhtemelen o 1 TL yi aylık aidat olarak kesmiştir
önceden de 1.02 kesti şimdi 0,982 TL kesmiyormu bende 2 TL kesiyor.
Evet dostum arıtk 2 TL kesiyor.2 TL kesmiyormu bende 2 TL kesiyor.
kullanmıyorum kartı2 TL kesmiyormu bende 2 TL kesiyor.
Size önerim hesap cüzdanı gibi bir şey var yapı kredinin kullanıyorum aylık yıllık kesinti yapmıyor yaşın reşit değilse eğer ailenle gidip alabilirsin ben aylık para kesmemesi için öyle yapmıştı güzel kullanışlı yapıkredinin almıştıkönceden de 1.02 kesti şimdi 0,98
18 yaşındayım dönünce öyle yapıyım artıkSize önerim hesap cüzdanı gibi bir şey var yapı kredinin kullanıyorum aylık yıllık kesinti yapmıyor yaşın reşit değilse eğer ailenle gidip alabilirsin ben aylık para kesmemesi için öyle yapmıştı güzel kullanışlı yapıkredinin almıştık