Neler Yeni

İninal ile netflix almak ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar şuan ki boş kartımla almayı deniyorum ama yeterli bakiye bulunamadı diyor son ekranda.Yarın gidip başka ininal alıp içine 5 tl yüklesem premium planı satın alabilirmiyim ? vpn ile girip 3 ay veya 1 ay ücretsiz olanı alacağım.

whoamii

80+ Silver
5 tl ile mi almayı planlıyorsun?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
artık bildiğim kadarıyla netflixte karttan başta çekim yapıyor sonra kullandırtıyor o yüzden önce karta 20 tl yükleki en düşük planı 18 tl ye alabil

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Arkadaşlar şuan ki boş kartımla almayı deniyorum ama yeterli bakiye bulunamadı diyor son ekranda.Yarın gidip başka ininal alıp içine 5 TL yüklesem premium planı satın alabilirmiyim ? vpn ile girip 3 ay veya 1 ay ücretsiz olanı alacağım.
kanka papara kullan hem yarı fiyat ödersin.kargoya ver ücretsiz getiriyolar 10 iş günü içinde.imzalıyosun anlaşmayı limitleri falan da baya iyi öneririm.kimliğini falan vermen gerekiyor ama.

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Arkadaşlar şuan ki boş kartımla almayı deniyorum ama yeterli bakiye bulunamadı diyor son ekranda.Yarın gidip başka ininal alıp içine 5 TL yüklesem premium planı satın alabilirmiyim ? vpn ile girip 3 ay veya 1 ay ücretsiz olanı alacağım.
Hocam ne içtiniz?

whoamii

80+ Silver
Evet,diğer tüm uygulamarda içinde para olmadan aldım.Netflixte olup olmayacağını bilmiyorum ondan soruyorum.
Önce parayı çekiyor sonra kullanmanıza izin veriyor. Yani yeterli bakiyeniz olmazsa alamazsınız.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Önce parayı çekiyor sonra kullanmanıza izin veriyor. Yani yeterli bakiyeniz olmazsa alamazsınız.
Peki birde şöyle bir teklif gördüm ilk ay 2 tl ödüyorsun premium paket sonra ki ay normal fiyatı.Kartta 2 tl olsa alabilirmiyim o paketi ?

kanka papara kullan hem yarı fiyat ödersin.kargoya ver ücretsiz getiriyolar 10 iş günü içinde.imzalıyosun anlaşmayı limitleri falan da baya iyi öneririm.kimliğini falan vermen gerekiyor ama.
Ben papara kullanmak için kayıt oldum herşeyi doğru yaptım 1 ay oldu kart gelecek hala ve kuriyeye verildi bilgisi de gelmişti

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
1.5 ay oldu hiçbir şey getirdikleri yok

Top Bottom