atılmıyor diye biliyorum, ama yanlış olabiliriban felan öyle değil kart bilgilerini cvv falan girerek yatırılırmı?
Hayıriban felan öyle değil kart bilgilerini cvv falan girerek yatırılırmı?
Yanlış bilgilendirme yapmayın hocam para yatırma seçeneğine basip banka kredi kartı seçeneği seçip kart bilgilerini girdikten sonra %10 yada %20 kesinti ile yatırma varHayır
Nays karttan para yatırmayı öyle yapıyorum ininalda da geçiyordur muhtemelenYanlış bilgilendirme yapmayın hocam para yatırma seçeneğine basip banka kredi kartı seçeneği seçip kart bilgilerini girdikten sonra %10 yada %20 kesinti ile yatırma var
Bilmiyordum hocam aynısı paycell içinde geçerli olur mu acaba yapsamYanlış bilgilendirme yapmayın hocam para yatırma seçeneğine basip banka kredi kartı seçeneği seçip kart bilgilerini girdikten sonra %10 yada %20 kesinti ile yatırma var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nays karttan para yatırmayı öyle yapıyorum ininalda da geçiyordur muhtemelen
Olur muhtemelenBilmiyordum hocam aynısı paycell içinde geçerli olur mu acaba yapsam
Oldu hocam teşekkürlerHocam ben ininaldan toslaya yatırmıștım paramı paparada mastercard büyük ihtimal yaparsınız.Papara uygulamasından kart ekleyin yeni ininal bilgilerini doldurun sonra ayarlayın orlardan.Ben toslada öyle yapmıștım deneyin.,
Hocam komisyon %2 mişYanlış bilgilendirme yapmayın hocam para yatırma seçeneğine basip banka kredi kartı seçeneği seçip kart bilgilerini girdikten sonra %10 yada %20 kesinti ile yatırma var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nays karttan para yatırmayı öyle yapıyorum ininalda da geçiyordur muhtemelen
iban felan öyle değil kart bilgilerini cvv falan girerek yatırılırmı?
ininal kart bilgilerini papara uygulamasından yatır seçeneğinden kart ile bölümüne girince karşına çıkan yere gir atmak istediğin tutarı yaz üstüne komisyon binsin bittiatılmıyor diye biliyorum, ama yanlış olabilir