Ininal neden kullanılır ki çok daha iyi alternatifler var günümüzde. Adamlar herşeyden komisyon alıyordu. Ortaokulda mecburen kullanıyordurk 10 tl olan ETS2 den 4 tl ekstra komsiyon alıyordu.
O komisyon olayı kalkmıştı hocam , bende 8 yıl önce falan almıştım , nays çıkınca ona geçmiştim pasifti hesap , nays berbat olunca sipay geçmek istedim ama onda da binbir türlü sorunla uğraştığım için bıraktım , tami ye bakmıştım onda da benzer sorunlar olduğu için kullanmaktan vazgeçtim. En sonunda kürkçü dükkanına geri döndük

Dijital cüzdanları platform ödemelerinde kullanıyordum zaten o yüzden işimi görüyordu. İninal fintech sektörünün ilklerinden olduğu için azımsanmayacak bir kitlesi vardı , özellikle oyuncular çok kullanıyor içerisinde oyun kodu satın alabildiğin için. Lol , Wolfteam , mt2 gibi görece eski oyunların kodları oluyor ve kitlelerin büyük bölümü bu yüzden hala kullanıyordu. Bende kod alışverişlerimi oradan yapıyordum bir ara , site site ucuz ürün aramak yorucu ve sipariş süresi beklemek sıkıntı. İninal da saniyeler içinde direk uygun fiyata bakiye ile alınıyordu , kod direk gözüküyordu hemen , o yönden iyiydi.