İninal kart almalı mıyım

Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar uzun bir süredir ininal kart almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim artıları ve eksilerini söyler misiniz. Sizce almalı mıyım?

Arkadaşlar uzun bir süredir ininal kart almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim artıları ve eksilerini söyler misiniz. Sizce almalı mıyım?
Pek eksik yönü yok oyunlara steame vs platformlara para yatırmak istersen 5 TL'ye al istediğin gibi kullan.

Yas saniri olmamasi çok buyuk avantaj ama aylik 2 3 lira para kesmesi asiri kanser ediyor papara karta bakmani oneririm

ininal kart güzel bir kart ama yeni Tosla kart çıktı. Bu ininalden daha kullanışlı bir kart. Tosla'yı incelemeni öneririm.

Bence kesinti yaptığı için alma.
Yaşın 18 veya üstüyse git bir bankaya vadesiz hesap açtır onun kartıyla istediğin alışveriş yap.
18 yaş altıysan bir büyüğünle gidip açtırabilirsin. Tabi şu sıralar yasak olduğundan sıkıntı.
Kesinti yok bir şey yok mis gibi.

Papar
Papara kart al aylik ucret ve atmde ucret kesmiyor

Banka kartları daha mantıklı.

Kesintiyi arkadaşlar fazla takmış günlük 10 kuruş toplasan aylık 2 tl kesinti parasını çıkarırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,373
Üyeler
190,023
Son üye
Schete
Geri