PS5 bambaşka bir olay ben olsam alırdım. PC olmasına rağmen aldım, aldığım günden beri son 1 senedir, PC'yi sadece fps oyunları oynamak için açıyorum ve birçok oyunun optimizasyonu PC'den daha iyi olduğu için çok daha akıcı geliyor. Şuana kadar 4 tane hikayeli oyun bitirdim. PS5'te PC'de bile yarım bıraktığım hikayeli oyunları bile bitirdim. GTA6 vb. büyük oyunlar zaten öncelikli olarak konsola çıkıyor konsola özel bir sürü oyunda var. Sadece PC alışkanlığım olduğu için FPS veya nişana dayalı oyunlar COD,Battlefield vb. konsolda oynayamıyorum. Mouse rahat geliyor onun haricindeki bütün oyunlar için konsol rahatlığı başka. Büyük ekranda salonda ayakları koltuğa uzata uzata oyun oynamak bir farklı. PC'de hikayeli oyun oynarken PC'yi açmaya üşeniyor insan şahsen ben öyleyim. Arkadaşlar çağırır online bir oyun girecektiriz PC açarım 1-2 saat FPS oyunu oynarım ama 40 saatlik hikayeli oyunu PC'den oynamaya üşenirim, PC koltuğunda markası ne olursa olsun rahat olamıyorsun ve bu şekilde saatler süren bir hikayeli oyun bitirmek zulüm bence.