atmlerden yükleyemezsin ama arkadaşlarından falan isteyebilirsinArkadaşlar kartın tüm bilgileri bende kart evde kalmış o bilgilerle para yükleyebilir miyim ?
Hocam o tosla diye biliyorum ininalde para kesmeyen bir atm yok diye biliyorum.Akbank ATM'lerinde kartsız yükleme gibi bir olay vardı diye hatırlıyorum. Hatta bu şekilde ücret kesmiyordu.
Şimdi kontrol ettim, dediğim gibi Akbank ATM'lerinde kartsız işlemlerde ücretsizmiş.Hocam o tosla diye biliyorum ininalde para kesmeyen bir atm yok diye biliyorum.
İninal kullanmayı uzun süre önce bıraktığımda böyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum yeni gelmiş heralde.Şimdi kontrol ettim, dediğim gibi Akbank ATM'lerinde kartsız işlemlerde ücretsizmiş.
ininal Kart ve Kullanım Ücretleri | ininal
ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğren. İninal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin.www.ininal.com
Evet çok olmuyor geleli. Bana da kullanmadığım halde SMS geldiği için biliyorum.İninal kullanmayı uzun süre önce bıraktığımda böyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum yeni gelmiş heralde.