Selam, 1 hafta önce Migrostan ininal kart aldım ve babamın numarasını verdim. Ama sonran İninal Cüzdanı yüklediğimde kendi numaramla kayıt oldum. Herhangi bir alışverişte babama bildirim gider mi?
Sanirim gitmez benimki de ayni ama den dikkat etSelam, 1 hafta önce Migrostan ininal kart aldım ve babamın numarasını verdim. Ama sonran İninal Cüzdanı yüklediğimde kendi numaramla kayıt oldum. Herhangi bir alışverişte babama bildirim gider mi?
Gitmiyor yalnız benimki öyleGider tabii ki.
Bir de inanal almış her yaptığın işleminde 2 TL g.o.
En son bir alisveris yaptigimda kod istemisti ve o kod benim numarama gelmisti babama neden gitsin kiGider tabii ki.
Babamın numarasını verdim derken? Kartı alırken numara mı istediler? Ayrıca gitmez, merak etme.Selam, 1 hafta önce Migrostan ininal kart aldım ve babamın numarasını verdim.
Aynen kartı alırken numara istedilerBabamın numarasını verdim derken? Kartı alırken numara mı istediler? Ayrıca gitmez, merak etme.
Tamamen kendi numaramla kayıt olmama rağmen şu ana kadar hiç "şunu şunu satın aldınız." diye bir bildirim gelmedi.
Ulan o 2 tl ler bana geri dönse 500 tl alırım geriGider tabii ki.
Papara tavsiye ederim aylık kesinti ücreti yok kart ücreti yok para yatırma ücreti yokSelam, 1 hafta önce Migrostan ininal kart aldım ve babamın numarasını verdim. Ama sonran İninal Cüzdanı yüklediğimde kendi numaramla kayıt oldum. Herhangi bir alışverişte babama bildirim gider mi?
Aynen kartı alırken numara istediler