Kartı uygulama üzerinden kendi numaranla kayıt ettiysen bir sorun olmaz, merak etme.Aynen kartı alırken numara istediler
Kartı uygulama üzerinden kendi numaranla kayıt ettiysen bir sorun olmaz, merak etme.Aynen kartı alırken numara istediler
Kendi numaranla kaydını yaptığın sürece mesaj sana gelirç Ayrıca her yaptığın işlemde 2 TL gibi bir saçmalık yok. Aylık kullanım kesintisine tabi tutuyor. 2TL kadar kesinti yapıyor ki sadece içinde para olduğunda yapar bunu. Birkaç ay kullanmayıp para yüklersende içinden kesim yapıcaktır.Selam, 1 hafta önce Migrostan ininal kart aldım ve babamın numarasını verdim. Ama sonran İninal Cüzdanı yüklediğimde kendi numaramla kayıt oldum. Herhangi bir alışverişte babama bildirim gider mi?
Trollük bir konu yok. Geçmişinde kart kullanımı yapmamış, tecrübe sahibi olmayan biri olarak danışıyor olabilir. Herşeyi sen de bilmiyorsun dostum.nE? Ya trol konu ya da...
Sadece kart almadım alırken bir miktar da para yatirilmasini istedim ve isim ilenE? Ya trol konu ya da...
Sadece kart almadım alırken bir miktar da para yatirilmasini istedim ve isim ile
numara istediler babamin bilgilerini verdim ama ininal cüzdanda kendi bilgilerimle kayitli oldum
Daha önce kod geldiğinde senin telefon numarana gelmiş, bir sıkıntı olmaz. Merak etmene gerek yok, yarı adaşım(!)Sadece kart almadım alırken bir miktar da para yatirilmasini istedim ve isim ile
numara istediler babamin bilgilerini verdim ama ininal cüzdanda kendi bilgilerimle kayitli oldum
Tamam çok teşekkürlerDaha önce kod geldiğinde senin telefon numarana gelmiş, bir sıkıntı olmaz. Merak etmene gerek yok, yarı adaşım
Ben de ilk defa kart kullaniyorum pek bilgim yok ama istedilerHiçbir şekilde senden numara istemezler. Ben kullandım zamanında istemediler.
İninal cüzdanda profil kısmında benim bilgilerim yazıyor ama alırken babamınkileri verdim gitmez değil mi?Senin üzerine ise gitmez
Telefon numarası seninse gitmez.İninal cüzdanda profil kısmında benim bilgilerim yazıyor ama alırken babamınkileri verdim gitmez değil mi?
İninal'i Migros'dan alırken, çok eski ablamdan da istemişlerdi. Trollük bir şey yok.nE? Ya trol konu ya da...
İninal cüzdana hangi telefon numarası ile kayıt olduysan o telefona 3D Secure mesajı gidiyor.İninal cüzdanda profil kısmında benim bilgilerim yazıyor ama alırken babamınkileri verdim gitmez değil mi?
bırak ininali papara black card alSelam, 1 hafta önce Migrostan ininal kart aldım ve babamın numarasını verdim. Ama sonran İninal Cüzdanı yüklediğimde kendi numaramla kayıt oldum. Herhangi bir alışverişte babama bildirim gider mi?