Neler Yeni

İninal ne zaman açılır?

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Merhaba, ininalin yönetim kurulu başkanı gözaltına alındı ve bütün mal varlığına el konuldu. İninal geçici olarak hizmeti durdurduk diyor. İçeride param'da kaldı. Ne zaman açılır, açılır mı? Bilgisi olan var mı?

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
XXXX
Instagram
hamza_kpck
Discord
UnderGoing ( Hesap gg )
Merhaba, ininalin yönetim kurulu başkanı gözaltına alındı ve bütün mal varlığına el konuldu. İninal geçici olarak hizmeti durdurduk diyor. İçeride param'da kaldı. Ne zaman açılır, açılır mı? Bilgisi olan var mı?
ne zaman içerden çıkarsa

WestnighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
inan
güven vermemeye başlamıştı bana 2 yıl önce burakmıştım kullanmayı. Olayı bilmiyorum ama eğer parayı çar çur etmedilerse veya kaçırmadılarsa bence başkanı masum bulunursa hesaba erişimin geri gelir. Suçlu bulunursa ne olur bilemem veya işte görevden alınırsa vs. vs.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güven vermemeye başlamıştı bana 2 yıl önce burakmıştım kullanmayı. Olayı bilmiyorum ama eğer parayı çar çur etmedilerse veya kaçırmadılarsa bence başkanı masum bulunursa hesaba erişimin geri gelir. Suçlu bulunursa ne olur bilemem veya işte görevden alınırsa vs. vs.
Ben 9 yıldır aktif kullanıyordum gayet iyiydi çok üzüldüm umarım hizmete devam eder. Kimseden bilgi alamadım konu hakkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne zaman içerden çıkarsa
Mantıklıymış, Özdağın ilginç bir sebepten 2 aydır içerde olduğunu düşünürsek paramdan umudu kesmeliyim belki de.

Top Bottom