parayı yatırır yatırmaz harcıyacağım zaten ay olmayacak yaniAylık kullanım ücreti 2 lira giricek.
parayı attıkdan sonra harcıyacağım hemenininal aylık kullanım ücreti diye kesiyor olması lazım
Kesmez herhalde o zaman 10 dk içinde hemen harcada sorun olmasın.parayı yatırır yatırmaz harcıyacağım zaten ay olmayacak yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
parayı attıkdan sonra harcıyacağım hemen
3-4 yıl önce ben öyle yapıyodum kesmiyordu sonraları kullanınca yüklediğim anda kesmişti aklıma böyle bir şey kalmış direkt kesiyor galibaparayı yatırır yatırmaz harcıyacağım zaten ay olmayacak yani
şok zaten hemen yanımdaKesmez herhalde o zaman 10 dk içinde hemen harcada sorun olmasın.
ne için kesiyorki3-4 yıl önce ben öyle yapıyodum kesmiyordu sonraları kullanınca yüklediğim anda kesmişti aklıma böyle bir şey kalmış direkt kesiyor galiba
Başka kart kullanın diyeşok zaten hemen yanımda
ne için kesiyorki
Yatırır yatırmaz aylık kullanım ücretinden -2 kesiyor o ay para yatırmadıysan.parayı yatırır yatırmaz harcıyacağım zaten ay olmayacak yani
aynen sen 10 yatırırsan bakiyen direkt 8 diye başlar bir ay beklemene gerek falan yok yaniYatırır yatırmaz aylık kullanım ücretinden -2 kesiyor o ay para yatırmadıysan.