Levi Ackerman
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,464
Sizce geçmelimiyim arkadaşlar geçeceksem hangi kartına geçmeliyim. Artıları ve eksiklerini yazarsanız çok mutlu olurum
İninalde aylık kesim ücreti alınıyor ama kartında para var ise 31 günde 2 TL kesiyor paparayı bilmiyorum ama ben ininal kullanıyorum şokdan yüklüyorum istediğim yerde kullanıyorumSizce geçmelimiyim arkadaşlar geçeceksem hangi kartına geçmeliyim. Artıları ve eksiklerini yazarsanız çok mutlu olurum
Yok hocam zaten 3 yıldır ininal kullanmıyorum. Sadece Paparaya geçmelimiyim onu sordumİninalde aylık kesim ücreti alınıyor ama kartında para var ise 31 günde 2 TL kesiyor paparayı bilmiyorum ama ben ininal kullanıyorum şokdan yüklüyorum istediğim yerde kullanıyorum
Aylık kullanım ücreti vs almıyorsa ve her yerde geçiyorsa neden olmasın kiYok hocam zaten 3 yıldır ininal kullanmıyorum. Sadece Paparaya geçmelimiyim onu sordum
Avantajlari açıklayayımYok hocam zaten 3 yıldır ininal kullanmıyorum. Sadece Paparaya geçmelimiyim onu sordum
Çok teşekkür ederim fakat paparanın bir sürü kartı var hangisini seçmem gerek bi fikrin varmı?Avantajlari açıklayayım
İninalde toplam 750tl yatırma limiti
Papara aylık 2000tl yatırma limiti
İninalda arada kampanya geliyor
Parada direk bazı yerlerde yüzde 50 iade (10tlye kadar)
Bence papara derdim ininal kullanmış olarak
Papara normal olanÇok teşekkür ederim fakat paparanın bir sürü kartı var hangisini seçmem gerek bi fikrin varmı?
Normal dediğiniz lite imiş yarın sipariş veriyorum çok teşekkür ederim. İyi geceler dilerimPapara normal olan
Black card sözleşmeli olan
Normal olaninkini al
Hocam biraz araştırdım. Kuryede sorun yaşayan varmış alırken o yüzden biraz tırsıyorum aldığınızda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ek olarak netflix arkadaşımdan kullanıyorum spotify yerine youtube music kullanıyorum yani sadece internet alışverişi için alıcamPapara black aldim ben kargoda bekliyorum kesinlikle daha avantajli netflix spotifyda vs premium aldiginizda 10tl ödeme yapıyor geri
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kurye hakkinda bilgim yok YouTubeda var geri 10tl ödeme hepsi burada ve istegelsinde yüzde 5 ödeme teknosada yuzde 3 ödeme varHocam biraz araştırdım. Kuryede sorun yaşayan varmış alırken o yüzden biraz tırsıyorum aldığınızda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ek olarak netflix arkadaşımdan kullanıyorum spotify yerine youtube music kullanıyorum yani sadece internet alışverişi için alıcam
Dediğim gibi biraz korkuyorum. Ama Papara Lite için ne düşünüyorsunuz İninalden avantajlı mıdır?Hocam kurye hakkinda bilgim yok YouTubeda var geri 10tl ödeme hepsi burada ve istegelsinde yüzde 5 ödeme teknosada yuzde 3 ödeme var
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi