Ortlama bir fiyata mouse

Bu mouse dana memnun musun bunu almayı daha yeni düşündüm ama fiyata göre özellikleri aşırı abartı cidden bu kadar iyi mi
Ben aynısının F1 pro Max kulanıyorum 3500 TL di 1000 TL iade aldım eğer bütçen kısıtlıysa se modelini al tabi proyla aynı seviyede olmaz

Selamlar yakın zamnada ilk pc mi alacağım aklıma çok fazla yatan bir mouse oldu sizce bu mouse 10 üzerinden kaçlık veya farklı mouse önerileriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum
Aklımdaki mouse stellseries rival 3
İnternet kafe olsun arkadaş ortamı olsun bu mouse çok severek kullandım ayrıca en fazla 1000 tl gibi bir fiyatı var ve bence gayet kaliteli başka mouse önerileriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum
Ayrıca mouse pad ònerilerinizide alırım çok pahalı olmaması şartı ile maks 800tl

dostum al atk dragonfly a9 bak keyfine mousepad olarakta 1400 yap bi şekilde bence wraith spirit of aim al çıkamıyorsan o bütceye şunlara bakabilirsin:

bütçene göre seç beğen al ama bence spirit of aim veya blade x al blade x speed mousepaddir bu arada çok hızlıdır yani ben olsam spirit of aim almasam steelseries qck veya longtenglerden alırdım buradan

Geri