Neler Yeni

İNNO MU DAHA İYİ PALİT Mİ

resba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet üstün
arkadaşlar r5 7500f ddr5 sistem alacağım ekran kartı olarak markaları ilk defa duyduğum için hangisini alacağıma karar veremedim.İnno 3d mi alınır? palit mi? bir de bu markaların OC versiyonları arasında 600 lira fark var yani OC versiyonlarını aldığım da perfornmas farkı oluyor mu gerçekten de? bazıları hiç bir farkı yok en ucuzu al diyorlar.Hangi marka ve hangi versiyonunu tercih etmeliyim sizce. alacağım ekran kartı rtx4060

Golf 4 R32

80+ Silver
ikisininde linkini atarsan daha iyi olur

Rotlive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Barış Zorbek
ikisi de aynı segment markalar ben palit kullanıyorum bir arkadaşımda inno var ikimiz de memnunuz. Şahsi görüşüm olarak söylüyorum ekran kartı alırken bla bla edition bilmemne bilmemne diye satışa sunup aradaki performans farkına değmeyecek paralara satılıyor. Sen RTX 4060 alıyorsan çok kötü bir marka almadığın sürece marka farketmeksizin hepsi aynı yonga setine sahip olmak zorunda. Bu nedenle palit inno gibi markaların kartları direkt olarak f/p açısından tercih edilebilir. Eğer alacağınız kartta kronik ısınma problemleri varsa ancak o zaman ekstra soğutma için üst modeller tercih edilebilir. Onun dışında paranız çoksa ROG STRIX alın tercih meselesidir bu benim şahsi görüşüm.

resba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol hocam peki bu 600tl farkla OC olayı nedir hangisi okey 600 tl farkla OC'nin aşırı fazla bir perfornmas arıtışı olacağını düşünmüyorum da çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

1716881994899.png
hocam bu şekilde hazır sistem üzerinden değişiklik yapabiliyorum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Berk
arkadaşlar r5 7500f ddr5 sistem alacağım ekran kartı olarak markaları ilk defa duyduğum için hangisini alacağıma karar veremedim.İnno 3d mi alınır? palit mi? bir de bu markaların OC versiyonları arasında 600 lira fark var yani OC versiyonlarını aldığım da perfornmas farkı oluyor mu gerçekten de? bazıları hiç bir farkı yok en ucuzu al diyorlar.Hangi marka ve hangi versiyonunu tercih etmeliyim sizce. alacağım ekran kartı rtx4060
ikisi de aynı düzeyde marka, bu sebepten hangi kart oc imkanı veriyor hangisinin fan sayısı fazla ise o modeli tercih et

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ikisi de aynı segment markalar ben palit kullanıyorum bir arkadaşımda inno var ikimiz de memnunuz. Şahsi görüşüm olarak söylüyorum ekran kartı alırken bla bla edition bilmemne bilmemne diye satışa sunup aradaki performans farkına değmeyecek paralara satılıyor. Sen RTX 4060 alıyorsan çok kötü bir marka almadığın sürece marka farketmeksizin hepsi aynı yonga setine sahip olmak zorunda. Bu nedenle palit inno gibi markaların kartları direkt olarak f/p açısından tercih edilebilir. Eğer alacağınız kartta kronik ısınma problemleri varsa ancak o zaman ekstra soğutma için üst modeller tercih edilebilir. Onun dışında paranız çoksa ROG STRIX alın tercih meselesidir bu benim şahsi görüşüm.
4060 zaten ısınmıyor gidip en kötü marka bile alsan 70 dereceyi geçmez üst seviyelere çıktığımızdada modelden modele değişiyor durumlar bi bakarsın sallıyorum 5000 serisinde rog kötü çıktı soğutma açısından (sallıyorum şuanda ciddiye almayın) ama palitin gamerock modeli çok iyi soğutmayla çıktı aslında bizim tasarımın yanında soğutma bloğunada göre almak lazım chipset aynı chipset

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Yıllardır palit kullanıyorum tavsiye ederim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,517
İsim
Hacı
Palit daha kaliteli.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Aydın İgal Gezer
Palit daha iyi hatta biraz abarti olabilir ama bana gore Asus, MSI, Gigabyte üçlüsünden sonra en iyi marka Palit. Çok köklü ve güvenilir.

Rotlive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Barış Zorbek
sağol hocam peki bu 600tl farkla OC olayı nedir hangisi okey 600 TL farkla OC'nin aşırı fazla bir perfornmas arıtışı olacağını düşünmüyorum da çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntülehocam bu şekilde hazır sistem üzerinden değişiklik yapabiliyorum
Ben de büyük bir fark olacağını düşünmüyorum standart dual fanlı alıp geçebilirsin. Bir ekran kartının giriş modeli ile en üst modelleri arasında fps değerlerinde aşırı aşırısı değişimler olmuyor. Şöyle düşünün 4060 ti aldığınızda dahi oyun performanslarında ortalama 15 20 fps fark görürsünüz. Şayet 4060 ın üst modelleri daha iyi performans verebilecek olsa 4060ti gibi ara modeller için ürün imajı açısından yanlış bir üretim ve satış stratejisi olurdu. . AMD'nin ısınan kartlarında belki modifiyeli modeller bir tık fark yaratıyor olabilir ama nvidia tarafında verilen farka değdiğini düşünmüyorum. 4060 kartlarda da bir ısınma problemi yok bildiğim kadarıyla

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Palit

Top Bottom