palit de 3 fanlı aralarında 190 tl fark var başka bir fark varmı acaba 190 tl kısmaya değmez diye araştırıyorumDiğer bütün parçalarda aynıysa bir farkı yok iki ekran kartınında soğutma performansı yakın olur ama 3 fanlı istiyorum derseniz inno3d alabilirsin benzer markalar.
hazır sistem ve şuBu bütçede hazır sistem mi alınıyor yoksa sadece ekran kartı mı
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce soğutucu buhazır sistem ve şu
katman listesinde jetstream ın önüne koyulmuş , inno3d yapıştır geç.Inno3d 4070 ti super x3 vs palit 4070 ti super jetstream hangisi alınır sizce? ne gibi farkları var fiyat farkı yokmuş gibi yorum yaparsanız iyi olur
ınno3d yokmu hocamPalit'in değerleri iyi görünüyor.
Palit GeForce RTX 4070 Ti Super Jetstream OC Review
Even though it's priced at the NVIDIA MSRP of $800, the Palit GeForce RTX 4070 Ti Super JetStream OC comes with a small factory overclock. Our cooler comparison test confirms that it has a highly capable thermal solution, which helps to keep temperatures down.www.techpowerup.com
Alıntıyı görüntüle
Maalesef o sitede yok ama belki youtube'da incelemesi bulunur.ınno3d yokmu hocam
bulamadım ben yaMaalesef o sitede yok ama belki youtube'da incelemesi bulunur.
Hiçbir fark olmaz ucuzu hangisiyle onu al geçpalit de 3 fanlı aralarında 190 tl fark var başka bir fark varmı acaba 190 tl kısmaya değmez diye araştırıyorum
diğer yorum yapan arkadaş inno al dedi sıralamada o yüksek dedi kafam karıştıİnternette X2'nin incelemesi var, X3 sanırım yok. X2 de iyi görürnüyor. Benchmarkta 66 derecede çalışıyormuş. X3'te aynı performansı verir muhtemelen.
INNO3D GeForce RTX 4070 Ti SUPER TWIN X2 Review
The INNO3D GeForce RTX 4070 Ti SUPER TWIN X2 is a two-slot, twin-fan version of the new RTX 4070 Ti SUPER - a 4K gaming card perfect for SFF builds!www.tweaktown.com
Alıntıyı görüntüle