Neler Yeni

Rehber İnno3d Ve Palit gibi markalar alınır mı? ?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Herkes konu açıyor veya soruyor güvenemiyor,

Arkadaşlar bir ekran kartı için Ejderha,Göz(ROG) Logoları şart değildir,

Örneğin kendim İNNO3D GTX 1650s kullanıyorum. Furmark; 63derece Oyunlarda; 58-62 arası. Fanda %30-40 arası kullanıyor.
Ve arkadaşta olan MSİ Gaming X 1650s ile karşılaştırdım onun değerleri Furmark ; 61 Oyunlar; 57-60 Fanı %35 Çalışıyor.
Yani gördüğünüz gibi aman aman bir fark yok.
Peki bu ürünleri getiren gamegaraj güvenilir mi? ?

Evet güvenilir kendimde alışveriş yaptım aldığım günün ertesi günü sapasağlam 3 kutuya sarılmış bir biçimde geldi.

gamegaraj.com, türkiye’nin en büyük masaüstü bilgisayar-oem ürünleri dağıtıcı firmalarından eksa elektronik bilgi işl. a.ş. grup firması olarak kuruldu.

eksa’nın 18 yıllık tecrübe ve birikiminden faydalanan gamegaraj.com’un misyonu müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her bireyin özel istek ve ihtiyaçlarına göre kaliteli, yüksek performanslı ve erişilebilir oyuncu bilgisayarı, aksesuarları ve ultra hızlı iş istasyonu çözümleri sunmaktır.

İzleyebilceğiniz videolar;

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunların arasına Galax ı da koyun. O da gayet kaliteli ekran kartları üretiyor.
Fakat bu rehber Gamegaraj tarafından getirtilenlerle alakalı onlar için ayrı konu açarım,

Zotac,Galax,Evga hakkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben açıcaktım zaten sen zahmet etmeseydin kral :D

O zaten HoF serisi en iyi seri olabilir.
iChill görünüş bakımından bence daha hoş

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Msi gaming x adamdır 😅😅

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar

Örneğin kendim İNNO3D GTX 1650s kullanıyorum. Furmark; 63derece Oyunlarda; 58-62 arası. Fanda %30-40 arası kullanıyor.
Ve arkadaşta olan MSİ Gaming X 1650s ile karşılaştırdım onun değerleri Furmark ; 61 Oyunlar; 57-60 Fanı %35 Çalışıyor.

Evet güvenilir kendimde alışveriş yaptım aldığım günün ertesi günü sapasağlam 3 kutuya sarılmış bir biçimde geldi.

gamegaraj.com, türkiye’nin en büyük masaüstü bilgisayar-oem ürünleri dağıtıcı firmalarından eksa elektronik bilgi işl. a.ş. grup firması olarak kuruldu.

eksa’nın 18 yıllık tecrübe ve birikiminden faydalanan gamegaraj.com’un misyonu müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her bireyin özel istek ve ihtiyaçlarına göre kaliteli, yüksek performanslı ve erişilebilir oyuncu bilgisayarı, aksesuarları ve ultra hızlı iş istasyonu çözümleri sunmaktır.

bende palit 1660 super kullanıyorum furmark testinde 65 gördü maximum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Galax Evga Powercolor Zotac gibi markalari koyabilirsin

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can

bizim insanlarımız genelde msi gördümü atlıyor asus gördü mü atlıyor neden? adı çıkmış. tamam iyiler ancak 400tl daha ucuza aynı performansı veren ekran kartları da var. 400tl ye işlemciye fan veya ram 8 ise 16 yapılabilir mesela

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hall of fame mi
o kartı hiç seviyorum bembeyaz bir şey
güzel rehber
Hall of Fame evet.
Duyduğum kadarıyla dünyanın en iyi Nvidia ekran kartı serisi.
tasarım olarak pek güzel değil ama soğutma olarak filan baya olumlu şeyler duydum.

Fakat bu rehber Gamegaraj tarafından getirtilenlerle alakalı onlar için ayrı konu açarım,

Zotac,Galax,Evga hakkında.

iChill görünüş bakımından bence daha hoş
Görünüş açısından evet HoF serisi pek tatmin edici değil :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
Ben şahsen gamegaraj üzerinden palit kart aldım ve gayet memnunum bu markalar zaten yurtdışında gayet popüler markalar insanlar neden hep msi rog almayı daha mantıklı buluyor anlamış değilim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Şu İnno3d'nin yeni IcHill 4x kartı çok iyi, yerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,541
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom