hz terimi aynı denkliğe gelmiyorSitelerde 30Hz görür diyorlar o zaman biz nasıl 360hz bir monitörün yenileme hızını algılayabiliyoruz?
Senin Dediğin MegaPixel Onun'da Doğrusu 576 Olucak.600 küsürdü. Tam olarak hatırlamıyorum ama 600 ile 700 arasındaydı sanırım.
lan beynimin ekran kartını mı deiştireyim warbandda bu kadar almıyorum 25 fps ne ?İnsan Gözü "18-25" FPS Arası Görür Ve 576 MegaPixel'dir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin Dediğin MegaPixel Onun'da Doğrusu 576 Olucak.
İnsan gözü 25 FPS görseydi sen 30Hz ile 240Hz monitörü aynı olarak görürdün. Akıl var mantık var. Şu an 360Hz’in farkını anlayabiliyorsak gözümüz kesinlikle 360Hz’in üstündedir. Ne zaman ki gözümüzün daha düşük Hertz değerlerine sahip monitörlerle ayırt edemeyeceği bir monitör çıkarsa işte o monitör gözümüzün Hertz değerinin üstündedir.İnsan Gözü "18-25" FPS Arası Görür Ve 576 MegaPixel'dir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin Dediğin MegaPixel Onun'da Doğrusu 576 Olucak.
Aynen kardeşim aras kargo 60hz monitörler indirimde btwBizim bilgisayarcı 60 diyor.(Cidden bu arada)
abi ben bizim çipi yenilicem bide yeni göz ekranı alıcam 144 hz alıcam sence iyi fikir mi ?Bizim bilgisayarcı 60 diyor.(Cidden bu arada)
Sana Bir Örnek Veriyim Araba'da Yavaş Giderken Dışarı Bak Görüntü Normal Ama Belirli Bir Hızın Üstüne Çıktığın'da Görüntünün Blur'landığını Görürsün Ve Hızın Arttıkça Blur Oranı'Da Artar Buda Gözümüzün Maksimum Saniye Başına Kare Sayısının Üstüne Çıktığı İçin Netlik Bozulur Sanal Ortam'da 500FPS Diye Biliyorum Normal Görüntüler'de 18-25 Arası İşlem Yapar.İnsan gözü 25 FPS görseydi sen 30Hz ile 240Hz monitörü aynı olarak görürdün. Akıl var mantık var. Şu an 360Hz’in farkını anlayabiliyorsak gözümüz kesinlikle 360Hz’in üstündedir. Ne zaman ki gözümüzün daha düşük Hertz değerlerine sahip monitörlerle ayırt edemeyeceği bir monitör çıkarsa işte o monitör gözümüzün Hertz değerinin üstündedir.