Neler Yeni

İnsan neden birinin gözüne bakamaz

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Demin bir arkadaş açmış annem üzülüyor diye bende bir şey sormak istiyorum
Yaklaşık 1 senedir kinseyle yüz yüze konuşamıyorum arkadaşlarımla bakmak istiyorum yüzlerine ama bakamıyorum nasıl kurtulurum bu illetten lütfen bana yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 1 senedir kinseyle yüz yüze konuşamıyorum arkadaşlarımla bakmak istiyorum yüzlerine ama bakamıyorum nasıl kurtulurum bu illetten lütfen bana yardım edin yani direk yüzlerine bakamıyorum hep gözüm ilerdeki eşyalara veya bir şeyle uğraşmaya başlıyorum

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Yaklaşık 1 senedir kinseyle yüz yüze konuşamıyorum arkadaşlarımla bakmak istiyorum yüzlerine ama bakamıyorum nasıl kurtulurum bu illetten lütfen bana yardım edin
Kendine olan özgüveninle alakalı bir durum olabilir. Daha fazla sosyalleş, kendinle barışık ol ve bu durumu yenmeye çalış

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendine olan özgüveninle alakalı bir durum olabilir Daha fazla sosyalleş, kendinle barışık ol ve bu durumu yenmeye çalış
Çok sosyalim onda bir aıkıntım yok sadece yüzlerine bakamıyorum

VitoScaletta

80+ Gold
niye bakamıyosunki utandığından falanmı ayrıca biriyle konuşurken yüzüne bakmazsan sanki umursamıyomuş gibi olur sohbet devamlılığı çok düşer özgüven kazan kendine güven rezil ol kafana takma zaten sevdiğinin gözlerinin içine saatlerce bakıcaksın rahat ol

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tek çözüm bakmak. Bunu kendin yapmak zorundasın. Bunu kızla yapman daha iyi. Yaşıtın olan bi kız ile bakışın bi. Belki o bakışma neyse. Kısaca cidden bi kızla bakışman lazım :D

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çözüm bakmak. Bunu kendin yapmak zorundasın. Bunu kızla yapman daha iyi. Yaşıtın olan bi kız ile bakışın bi. Belki o bakışma neyse. Kısaca cidden bi kızla bakışman lazım :D
Aşağı taraflarına bakmak anlamında değil yani sadece yüzüne bakmak istemiyorum onun gibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aşağı taraflarına bakmak anlamında değil yani sadece yüzüne bakmak istemiyorum onun gibi
Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum. Küçük yaşlardaysan (0-15) kendi yaşıtından karşı cins ile bakışman sorunu %90 çözer. Ben böyle çözdüm. Arada hala bakamıyorum ama alıştım gibi.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum. Küçük yaşlardaysan (0-15) kendi yaşıtından karşı cins ile bakışman sorunu %90 çözer. Ben böyle çözdüm. Arada hala bakamıyorum ama alıştım gibi.
Vay ustaa çapkın haa

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Vay ustaa çapkın haa
Daha zamanı değil. 1 tane oldu oda beni sattı zaten. 2 sevdiğim kız vardı biri ilkokul. Karşı komşunun kuzeni çıktı oda. Şans yokki bende. Diğerinden bahsetmek bile istemiyorum.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha zamanı değil. 1 tane oldu oda beni sattı zaten. 2 sevdiğim kız vardı biri ilkokul. Karşı komşunun kuzeni çıktı oda. Şans yokki bende. Diğerinden bahsetmek bile istemiyorum.
neyse bak bana o beni öldürür dedim düğünümde öldüm işte rahmetli mekanı cennet olsun

Top Bottom