Neler Yeni

İnsan neden birinin gözüne bakamaz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Kerem Eldes
Demin bir arkadaş açmış annem üzülüyor diye bende bir şey sormak istiyorum
Yaklaşık 1 senedir kinseyle yüz yüze konuşamıyorum arkadaşlarımla bakmak istiyorum yüzlerine ama bakamıyorum nasıl kurtulurum bu illetten lütfen bana yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de genel olarak insanların yüzlerine pek bakamam, seninki kadar ciddi değil, gayet sosyalim ve özgüvenim gayet yerinde sadeec bakmak biraz rahatsız ediyor beni. Ben ilk kız arkadaşım olduğu zaman bunun azaldığını fark ettim ayrıca en yakın arkadaşlarımda olmuyor. Çözüm olarak kendini bakmaya zorlayabilirsin diyebilirim sadece,belki bir psikyatırla konuşabilirsin

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben de genel olarak insanların yüzlerine pek bakamam, seninki kadar ciddi değil, gayet sosyalim ve özgüvenim gayet yerinde sadeec bakmak biraz rahatsız ediyor beni. Ben ilk kız arkadaşım olduğu zaman bunun azaldığını fark ettim ayrıca en yakın arkadaşlarımda olmuyor. Çözüm olarak kendini bakmaya zorlayabilirsin diyebilirim sadece,belki bir psikyatırla konuşabilirsin
Kilit nokta kız işte. :D

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Kerem Eldes

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Yaklaşık 1 senedir kinseyle yüz yüze konuşamıyorum arkadaşlarımla bakmak istiyorum yüzlerine ama bakamıyorum nasıl kurtulurum bu illetten lütfen bana yardım edin
Kadınlarla muhabetde bile göz teması çok önemli nasıl bir sorun bu vay anasını

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkesin yüzüne bakmak zaten iyi bir şey değil bu durum bende de var ama ben bunu İstanbula bağlıyorum birine baksan yanlis anlasilirsin vs vs diye uzatmaya gerek yok yere oraya buraya bakiyorum insanlarla konusurkende çok gözüne bakmam. Büyültülcek bir olay değil. İstersen bakıyorsun ama sürekli konusunca bakmadigini farkediyorsun.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Bu bende de oluyordu sonra geçti yani dikkatle dinlemeye çalış

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hocam ben kendimden örnek vereyim çok utangacımdır kova burcuyum yani tanımadığım kişinin yüzüne fazla bakamam heleki kızsa hiç bakmam utanırım ama biraz vakit geçirince o kişiyle yüzüne bakabiliyorum belkide senin sorunun kendine güvenememendir hocam kendine güven bakınca bir şey olmayacak de kendi kendine psikolojik olarak kendini rahatlat yani

Top Bottom