Arkadaşlar uzun zamandır babamla çok fazla vakit geçiremiyoruz ve bana çok ilgi göstermiyor bi dersanesi var oraya gidiyor ve akşamları eve geç geliyor ve bizle garip konuşuyor sürekli ev içinde annem ve babam yaklaşık her gün para ve sevgi konusundan kavga ediyor annem bi keresinde babama oglun sana ilerde bakmiycak ve dediklerini dinlemiycek onla vakit geçirip sevgi göstermezsen dedi dün bi sınav oldu dersanede ve benim de sonuçlarım kötü oldu genellikle çok kötü olmaz orta düzeyde olur babam her hangi bir sınavımdan düşük aldiğimda ya bilgisayarı ya da telefonu alıyor ve bu gerçekten benim ders çalışma motivasyonunu düşürüyor dünkü sınav da biraz kötü geçti ve odama gelip boşuna uyuma hayatini kayiricam benzeri şeyler soledi sürekli benle vakit geçirmiyor ve bana sevgi gostermiyodu ama annem beni çok seviyo ve ilgi gosteriyo benim de pskolojim bozulmaya başladı yavaş yavaş gerçekten annem ve babam çalışıyor ve babamı yaklaşık günde 2 3 saat görüyorum oda azarlama ile geçiyor keşke benle daha çok biseyler yapsa gerçekten yalnizliktan kendi kendine konuşmaya başlıycam bu durum artık annem ve arkadaslarim olmasa gerçekten hayat sıkıcı olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diger olayları buraya yazamıyorum sadece dersle ilgili konularArkadaşlar uzun zamandır babamla çok fazla vakit geçiremiyoruz ve bana çok ilgi göstermiyor bi dersanesi var oraya gidiyor ve akşamları eve geç geliyor ve bizle garip konuşuyor sürekli ev içinde annem ve babam yaklaşık her gün para ve sevgi konusundan kavga ediyor annem bi keresinde babama oglun sana ilerde bakmiycak ve dediklerini dinlemiycek onla vakit geçirip sevgi göstermezsen dedi dün bi sınav oldu dersanede ve benim de sonuçlarım kötü oldu genellikle çok kötü olmaz orta düzeyde olur babam her hangi bir sınavımdan düşük aldiğimda ya bilgisayarı ya da telefonu alıyor ve bu gerçekten benim ders çalışma motivasyonunu düşürüyor dünkü sınav da biraz kötü geçti ve odama gelip boşuna uyuma hayatini kayiricam benzeri şeyler soledi sürekli benle vakit geçirmiyor ve bana sevgi gostermiyodu ama annem beni çok seviyo ve ilgi gosteriyo benim de pskolojim bozulmaya başladı yavaş yavaş gerçekten annem ve babam çalışıyor ve babamı yaklaşık günde 2 3 saat görüyorum oda azarlama ile geçiyor keşke benle daha çok biseyler yapsa gerçekten yalnizliktan kendi kendine konuşmaya başlıycam bu durum artık annem ve arkadaslarim olmasa gerçekten hayat sıkıcı olurdu
YazdımArkadaşlar uzun zamandır babamla çok fazla vakit geçiremiyoruz ve bana çok ilgi göstermiyor bi dersanesi var oraya gidiyor ve akşamları eve geç geliyor ve bizle garip konuşuyor sürekli ev içinde annem ve babam yaklaşık her gün para ve sevgi konusundan kavga ediyor annem bi keresinde babama oglun sana ilerde bakmiycak ve dediklerini dinlemiycek onla vakit geçirip sevgi göstermezsen dedi dün bi sınav oldu dersanede ve benim de sonuçlarım kötü oldu genellikle çok kötü olmaz orta düzeyde olur babam her hangi bir sınavımdan düşük aldiğimda ya bilgisayarı ya da telefonu alıyor ve bu gerçekten benim ders çalışma motivasyonunu düşürüyor dünkü sınav da biraz kötü geçti ve odama gelip boşuna uyuma hayatini kayiricam benzeri şeyler soledi sürekli benle vakit geçirmiyor ve bana sevgi gostermiyodu ama annem beni çok seviyo ve ilgi gosteriyo benim de pskolojim bozulmaya başladı yavaş yavaş gerçekten annem ve babam çalışıyor ve babamı yaklaşık günde 2 3 saat görüyorum oda azarlama ile geçiyor keşke benle daha çok biseyler yapsa gerçekten yalnizliktan kendi kendine konuşmaya başlıycam bu durum artık annem ve arkadaslarim olmasa gerçekten hayat sıkıcı olurdu
Diger olayları buraya yazamıyorum sadece dersle ilgili konular