sen 1 anlatımda anlamaya bilirsin bu normal ama interneten veya her okulda olur ek kurslarla derslerini anlaya bilin yani bu üzgüven değil ders senin için cidden önemliyse günde sadece 3 saat ile epey fazla seyler başara bilin kuzeninin dediğini yapma ihtimali olmadığı doğru ama basarmak isteyen uğrasarak basara bilir bu kuzeninde olur sende olursunMatematik de anlamadığın konunun testini nasıl çözceksin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten biraz basarı pırıltılarıyla güzel üniversitlere gidinçe bu kötü eğitim sistemi size dokunmuyor size talep eden isteyen kişiler oluyor ve olaçaktaYapamayınca suçu eğitim sistemine atmakta güzelmiş lakin suçu eğitim sistemine atınca eğitim sistemi düzelmiyor. Mevcut düzende elinden geldiğinin en iyisini yapmak zorundasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten biraz basarı pırıltılarıyla güzel üniversitlere gidinçe bu kötü eğitim sistemi size dokunmuyor size talep eden isteyen kişiler oluyor ve olaçaktaYapamayınca suçu eğitim sistemine atmakta güzelmiş lakin suçu eğitim sistemine atınca eğitim sistemi düzelmiyor. Mevcut düzende elinden geldiğinin en iyisini yapmak zorundasın.