Neler Yeni

İnsanlar mı boş özgüvenli yoksa benim mi kafam çalışmıyor ?

Beyab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bilal utku ören
Matematik de anlamadığın konunun testini nasıl çözceksin ?
sen 1 anlatımda anlamaya bilirsin bu normal ama interneten veya her okulda olur ek kurslarla derslerini anlaya bilin yani bu üzgüven değil ders senin için cidden önemliyse günde sadece 3 saat ile epey fazla seyler başara bilin kuzeninin dediğini yapma ihtimali olmadığı doğru ama basarmak isteyen uğrasarak basara bilir bu kuzeninde olur sende olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapamayınca suçu eğitim sistemine atmakta güzelmiş lakin suçu eğitim sistemine atınca eğitim sistemi düzelmiyor. Mevcut düzende elinden geldiğinin en iyisini yapmak zorundasın.
Zaten biraz basarı pırıltılarıyla güzel üniversitlere gidinçe bu kötü eğitim sistemi size dokunmuyor size talep eden isteyen kişiler oluyor ve olaçakta

Yapamayınca suçu eğitim sistemine atmakta güzelmiş lakin suçu eğitim sistemine atınca eğitim sistemi düzelmiyor. Mevcut düzende elinden geldiğinin en iyisini yapmak zorundasın.
Zaten biraz basarı pırıltılarıyla güzel üniversitlere gidinçe bu kötü eğitim sistemi size dokunmuyor size talep eden isteyen kişiler oluyor ve olaçakta

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sen memnunsan ne ala yapıp yapmamak değil mesele yaptığınla bile giremiyorsun çocuğun puanı yüksek sıralamada geride kalmış istediği yere giremiyor hangi eğitim modeli öğrenciye fayda sağlıyor söyleyebilir misin ara eleman yok her yere kampüs açılıyor geçen gördüm şok marketin üstünde üniversite kampüsü ne saçmalık bu bu kadar bölüm üniversite niye tek yaptıkları işsizlik azalsın okuyan çok gözüksün böyle yürümez böyle eğitim sistemi mi olur sınava giren herkes üniversiteye gidiyor neredeyse puan filan önemli değil ben eğitim alanında yapılan bu yöntemlere karşıyım bence çok yanlış yapılıyor

Sen memnunsan ne ala yapıp yapmamak değil mesele yaptığınla bile giremiyorsun çocuğun puanı yüksek sıralamada geride kalmış istediği yere giremiyor hangi eğitim modeli öğrenciye fayda sağlıyor söyleyebilir misin ara eleman yok her yere kampüs açılıyor geçen gördüm şok marketin üstünde üniversite kampüsü ne saçmalık bu bu kadar bölüm üniversite niye tek yaptıkları işsizlik azalsın okuyan çok gözüksün böyle yürümez böyle eğitim sistemi mi olur sınava giren herkes üniversiteye gidiyor neredeyse puan filan önemli değil ben eğitim alanında yapılan bu yöntemlere karşıyım bence çok yanlış yapılıyor
Mevcut sisteme uymak zorunda mıyız biz mevcut sistem sanki 10 numara ona uyalım 😃

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,189
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tamam bende yanlış diyorum sonuna kadar haklısın, BİM'den farkı olmayan Üniversiteler mevcut ama şimdi bunu deyince düzeldi mi bir şeyler? Bahsettiğin kampüsler kapandı mı? Kontenjanlar azaldı mı? Bence hayır. O yüzden mevcut düzen neyse ona ayak uydurmak zorundasın.

Yani şu an bir akıntı var. Sen bu akıntıya kendini kaptırıp gitmen lazım. Geriye doğru yüzmenin anlamı yok.

Shaco

80+ Bronze
Ulan bu gün aile içinde oturduk muhabbet ediyoruz biri çıktı dediki gençler sizin hayaleriniz neden bu kadar düşük biraz üstüne gitseniz hukuk, sağlık, mühendislik bile okursunuz dedi ben yok ya nerde bizde o kafa sınıfı zar zor geçtik derken yanımdaki daha söyleneni tam anlayamayan, sınıfta kalmış, tek iyi olduğu konu bilgisayar oyunları olan, kopya ile sözel derslerden yüksek alan kuzenim evet aslında ya ben de biraz üstüne gitsem yaparım da üstüne gidemiyorum dedi.

Ben şuan istesem de sağlık, hukuk okuyamam anlamam hayatımda 1 tane test kitabı bitirmemiştirim bile (kuzenim yarım test kitabı bile bitirmemiştir)

Benim böyle düşünmem mantıklı mı yoksa ben bir gerizekalımıyım ? Herkes üstüne gitmediği için dersleri kötü de tek ben mi anlamadığım için derslerim kötü ?

Gerizekalıysam lütfen gerizekalının harfleri büyük "sen bir gerizekalısın" yazın
Herkesin algısı farklıdır. Birinin işitsel algısı yüksek iken bir diğerinin görsel algısı yüksektir.Okuyarak anlamıyor olabilirsin belki ama dinleyerek çok daha rahat kavrayabilirsin.Denemeden herhangi bir şeyi başarman mümkün değil. En başta bakış açın yanlış kafadan pes etmişsin.

The Batman

80+ Silver
adama dersin istedigimi seçerim istedigimi olurum sana kalmamış böyle akpli yaşlı tarzı birşeyse doktor olsam ne fayda ülkede garanti meslek mi kaldır dersin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İnsanın öğrenme ve kendini geliştirme potansiyeli çok yüksek, eğer bir özrün yoksa gayret edersen çok şeyleri gerçekleştirebilirsin tabi her şey Allah'ın iradesi ile Allah isterse başarabilirsin ama önce senin gayretinin olması lazım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamam bende yanlış diyorum sonuna kadar haklısın, BİM'den farkı olmayan Üniversiteler mevcut ama şimdi bunu deyince düzeldi mi bir şeyler? Bahsettiğin kampüsler kapandı mı? Kontenjanlar azaldı mı? Bence hayır. O yüzden mevcut düzen neyse ona ayak uydurmak zorundasın.

Yani şu an bir akıntı var. Sen bu akıntıya kendini kaptırıp gitmen lazım. Geriye doğru yüzmenin anlamı yok.
Ah be kardeşim keşke düzelecek bir durum olsa ama bu düzen bu sistem değismedikce bişey olmaz

Top Bottom