Neler Yeni

İnsanlar Neden Gömülüyor?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd

Zeki youtube evrim adam bu konu ile ilgili bir video cekmisti, buraya birakiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ceset çürür ve kötü bir koku yayar çünkü.
Aynı zamanda ben şöyle de düşünmüştüm biz topraktan yaratıldıysak tekrar toprak oluruz.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İnsanlar neden gömülüyor? Aklıma takılan bir soru. Saçma sapan cevap verecekler gelmezse sevinirim.
Şahsen ben öldüğümde vasiyetimdir beni yakıp bir dağdan aşşağıya küllerimi serpmeleri olucak.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Little Cat

80+ Bronze
ayn çok kötü bir şey bedenimin küçük biryer'de çürümesini istemiyorum küllerimi rüzgarın alıp götürmesini isterim ben.
Sanırsam zamanında biri gömülmek istememişti. Onu gömmüşlerdi. Son isteği yerine bile gelememişti çok kötü bir şey.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sanırsam zamanında biri gömülmek istememişti. Onu gömmüşlerdi. Son isteği yerine bile gelememişti çok kötü bir şey.
ben o işleri bir şekilde ayarlıycam zamanı gelince.

Besim Tibuk

80+ Gold
Bizde hazineler gömülür.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Öylece dışarıda duran ölü beden belli bir süre sonra çürümeye, mikrop üretmeye ve çok kötü bir koku yaymaya başlar.

Diğer insanların sağlığı açısından son derece tehlikeli bir durum. Oradaki cesetlerden hastalık kapma riskleri yüksek.

Bu yüzden gömülüyor cesetler, hem kokusu vesaire olmuyor hem insanlardan uzak oluyor hem de toprak içindeki çürükçüller sayesinde daha kısa sürede parçalanarak çevreye daha az zarar veriyor.

Ayrıca insan vücudundaki maddelerin toprağa karışması toprağın kalitesini arttırıyor ama toprağın kalitesi artsın diye gömülmüyoruz sonuçta.

Top Bottom