Kanka ben trol yapan biri olarak lolde söyliyim oyunda tryhardken yapabileceğin her şeyi yapıyorsun ve başka yapcak bir şey bulamayınca insanları delirtmek hoşuna gidiyor zaten ondan sonra oyunu bıraktım urf filan için giriyom sadeceoyunlarda troll yapmalarının sebepleri nelerdir?
herkes troll çünkü hele valoda bronz liginde
Bu arada küfür edince cevap veren bir trolcüye durmadan küfür edin aşırı tilt olur asıl trolcü küfüre ya gülücük ya da random ataroyunlarda troll yapmalarının sebepleri nelerdir?
Bende lig çıkmak için ormancımın reddini filan çalıp kuduruyor komik oluyor hemde maç kazanıyor ama lig derken lvl yani 23 lvl filan yan çarımKanka ben trol yapan biri olarak lolde söyliyim oyunda tryhardken yapabileceğin her şeyi yapıyorsun ve başka yapcak bir şey bulamayınca insanları delirtmek hoşuna gidiyor zaten ondan sonra oyunu bıraktım urf filan için giriyom sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada küfür edince cevap veren bir trolcüye durmadan küfür edin aşırı tilt olur asıl trolcü küfüre ya gülücük ya da random atar
Yaşları küçük olan insanlar "Ozan V" gibi "YouTube" kanallarını izleyerek kendilerini "Youtuber" sanıp böyle insanların oyunlarını berbat ediyorlar.oyunlarda troll yapmalarının sebepleri nelerdir?
aynı şeyi bazen bende yapıyorum geçen gün dereceli girdim 49 kill aldım benden sonrası 7 kill alıp 15 kere ölmüş maçıda zaten ben taşıyorum karşı takım bana smurfmüsün falan diyor takımı tek kişi taşıyorum ve skor 12 - 10 bende takım hiç yardım etmiyor bunlar win haketmiyor dedim saldım oyunu çünkü cidden karşı takım uğraşıyor bende smurfüm goldum bronz eloda oynuyorum bizim takıma beleş win vercek değilim haketmiyorlar çünküKanka ben trol yapan biri olarak lolde söyliyim oyunda tryhardken yapabileceğin her şeyi yapıyorsun ve başka yapcak bir şey bulamayınca insanları delirtmek hoşuna gidiyor zaten ondan sonra oyunu bıraktım urf filan için giriyom sadece
Bana rastlamış olma olasılığın varmı sjsjsjcan sıkıntısından yapılır , bronz ve demirler çok kötü oynadıkları için onları trollemek daha bir hoş gelir insana ondan trollerler.
Biri maçı trollüyorsa ona iyi davranın adama söversiniz adam daha fazla kudurtur sizi
knk forum kuralları ızın verseydı sebebını soylerdım ama sen anlamıssındır bence ....oyunlarda troll yapmalarının sebepleri nelerdir?
Ormancı kudurtma djdmnfnfngnBende lig çıkmak için ormancımın reddini filan çalıp kuduruyor komik oluyor hemde maç kazanıyor ama lig derken lvl yani 23 lvl filan yan çarım
tüm dünya bunun cevabını arıyor reis cevabı bulursan bizede söyleoyunlarda troll yapmalarının sebepleri nelerdir?