Çözüldü✓ İnsanlar tavsiye verirken ne düşünüyor acaba?

Reaksiyon skoru
91
Geçenlerde arkadaşım sistem aldı kısaca içinde i5 10 th gen ve gtx 1650 var masa üstü aldı bir kaç yerde konu açtı herkes şey yazmış " o sistem ne dkslsldkdke Google açar mı" veya günümüz için yetmez Bi sistem forza horizon 5 girdi ultra ayar 1080 p 100 ü zorluyor sistem yok işte 3050 daha iyiymiş falan 3050 6 bine yakın 1650 4 buçuk bin sizede çok olmuyor mu milletin sistemini ***** ***** eleştirip 50 bin TL Lil sistem önerip bu daha iyi diyorlar saçmalık dolu değil mi bir tek bana mı öyle geliyor?

benim sistemde ne drop ne kasma ne sorun var 4 gb vram var diye bilip bilmeden sallama agresif dil kullanıyorsun bilgisizsin bari araştırıp bir şeyler öğren
Sikintilimisin bilader kendim yaşıyorum sirunu git abdullah abinin videolarini izle sen bişey bilmiyorsun asıl vram darboğazi diye bişey var çok fazla zorlarsan droplar yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunları 7k ya topladın 😂 dostum linki atar mısın bende alıyım
İster inan ister inanma eski parçaları satıp ekledim üstüne upgrade yaparak aldım bi sen zekisin ya

Sikintilimisin bilader kendim yaşıyorum sirunu git abdullah abinin videolarini izle sen bişey bilmiyorsun asıl vram darboğazi diye bişey var çok fazla zorlarsan droplar yapar

İster inan ister inanma eski parçaları satıp ekledim üstüne upgrade yaparak aldım bi sen zekisin ya
İster inan ister inanma ha 😂😂 dolar 5 Ken alıyor sistemi şimdi alanlara o fiyata alınır diyor sen çok akıllısın madem insanların aldıkları kazık atarsın linki bu kadar basit yok eskiden topladım yok şunu sattım laf kalabalığına bak

Sistem fiyatına göre kötü zaten böyle kendinizi avutmayın. 1650 ile AAA çoğu oyunu zor oynarsın ultra ayarlarda...

İster inan ister inanma ha 😂😂 dolar 5 Ken alıyor sistemi şimdi alanlara o fiyata alınır diyor sen çok akıllısın madem insanların aldıkları kazık atarsın linki bu kadar basit yok eskiden topladım yok şunu sattım laf kalabalığına bak
Olum senin zihinsel sıkıntıların var harbi ha ya da şizofrensin ben eskiden topladım mı dedim zihinsel özürlü

İdarelik aldığın parçaları satıp aldım

Olum senin zihinsel sıkıntıların var harbi ha ya da şizofrensin ben eskiden topladım mı dedim zihinsel özürlü

İdarelik aldığın parçaları satıp aldım
İyi kanka 😂 7500 e almışsın güle güle kullan üstüne seneye belki yeni ekran kartları çıkar üstüne 3 k ekleyip rtx 4050 falan alırsın.

Sistem fiyatına göre kötü zaten böyle kendinizi avutmayın. 1650 ile AAA çoğu oyunu zor oynarsın ultra ayarlarda...
Görüşün için sağol

Uygunsuz davranış
İyi kanka 😂 7500 e almışsın güle güle kullan üstüne seneye belki yeni ekran kartları çıkar üstüne 3 k ekleyip rtx 4050 falan alırsın.

Görüşün için sağol
Ok sen gtx 1650 ile takılmaya devam çok bilmiş ******** seni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,433
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus