Neler Yeni

İnsanları gereksiz fazla takmak

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Neden bilmiyorum ama insanları çok fazla takıyorum ve hep benim yaptığım şeyleri eleştiriyormuş gibi geliyor sebebi ne çözümü ne bu işin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bende böyle hissediyorum nedense

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Ömer
Sana çok ciddi konuşacak biri çok samimi, yakın olduğundur genelde, insanlar için değil kendin için kararlarını vermeli yaşamalısın, sorunu biraz daha detaylandırarak mesela neyi takıyorsun?

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana çok ciddi konuşacak biri çok samimi, yakın olduğundur genelde, insanlar için değil kendin için kararlarını vermeli yaşamalısın, sorunu biraz daha detaylandırarak mesela neyi takıyorsun?
Biri ters bişey dese tüm günüm hatta haftam heba oluyor tat alamıyorum.... et diyip geçemiyorum.

melidoas6

80+ Silver
Neden bilmiyorum ama insanları çok fazla takıyorum ve hep benim yaptığım şeyleri eleştiriyormuş gibi geliyor sebebi ne çözümü ne bu işin?
Herkese takıyorsan sorun ama sevdiklerini takıyorsan normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri ters bişey dese tüm günüm hatta haftam heba oluyor tat alamıyorum.... et diyip geçemiyorum.
Bak bunun sende farkındasın tüm hafta çöp oluyor başka çaren var mı boşvermek dışında bir psikoloğa görün istersen

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Herkesi takıyorum hatta en son sın8f gurubuna attığım şeye cevap vermediler diye hatta birine bir şey yaptıgimda teşekkür etmediği için psikolojim çökm8ştü

Bak bunun sende farkındasın tüm hafta çöp oluyor başka çaren var mı boşvermek dışında bir psikoloğa görün istersen
ailemi ikna etmem imkansız

melidoas6

80+ Silver
Bence sizinki normali geçmiş ve sorun olmaya başlamış dediğim gibi maddi durumunuz varsa bir psikoloğa kesinlikle görünün

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Ömer
Hocam önce şunu söyleyeyim tüm gücümüz düşüncemiz, aklımız bunu bilin, yani dünyanın en iyi dövüşçüsü aklını kullanmazsa amatörlere yenilir, "bir insanın dedikleri sizin için neden bu kadar önemli?" bu soruya kendinize sorun uzun uzun düşünün yani eğer cevabınız diğer insanlara güzel gözükmek ise mutlu olamazsınız çünkü her insan farklı kimi beyaz pantolon olmuş der kimi siyah kimisi ise siyah beyaz pantolon der kendiniz neyi nasıl seviyor iseniz onu yapmalısınız, bir insan bana gelip aa ne kadar çirkinsin dese gerçekten umursamam ikincisi de gelip çok çirkin tipin var dese yine umursamam ancak ben kendimi çirkin görüyorsam umursarım ve daha güzel olmaya çalışırım bu çirkinlik sadece tip değil karakteri de kapsıyor benim ölçütüm bir başkası değildir ve ben bir başkası için güzel olmaya çalışmıyorum. Bakın bu kural herkes için geçerli KENDİNİZ İÇİN YAŞAYIN VE KENDİNİZİ ANCAK KENDİNİZİN İSTEDİĞİ GİBİ ŞEKİLLENDİRİN

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Hocam önce şunu söyleyeyim tüm gücümüz düşüncemiz, aklımız bunu bilin, yani dünyanın en iyi dövüşçüsü aklını kullanmazsa amatörlere yenilir, "bir insanın dedikleri sizin için neden bu kadar önemli?" bu soruya kendinize sorun uzun uzun düşünün yani eğer cevabınız diğer insanlara güzel gözükmek ise mutlu olamazsınız çünkü her insan farklı kimi beyaz pantolon olmuş der kimi siyah kimisi ise siyah beyaz pantolon der kendiniz neyi nasıl seviyor iseniz onu yapmalısınız, bir insan bana gelip aa ne kadar çirkinsin dese gerçekten umursamam ikincisi de gelip çok çirkin tipin var dese yine umursamam ancak ben kendimi çirkin görüyorsam umursarım ve daha güzel olmaya çalışırım bu çirkinlik sadece tip değil karakteri de kapsıyor benim ölçütüm bir başkası değildir ve ben bir başkası için güzel olmaya çalışmıyorum. Bakın bu kural herkes için geçerli KENDİNİZ İÇİN YAŞAYIN VE KENDİNİZİ ANCAK KENDİNİZİN İSTEDİĞİ GİBİ ŞEKİLLENDİRİN
Bunu yapamıyorum aslında yapmam lazım ama yalnız kalmaktan korkuyom ondan dolayı insanlara iyi g9rünmeye çalışıyorum

-CrawL

80+ Gold
her yerde kendin ol bi süreden sonra insanlara farklı gelsen bile alıştıklarından bişey demiyolar. Ben okulda bazen deli taklidi yapıyom herkes alıştı o yüzden ne kadar absürt bişey yaparsam kimse eleştirmiyor herkes yaptığım hareketleri normal karşılıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bende aksine takamıyorum, bu güzel bir şey sanırım ama yani hiç bir şekilde kimseyi umursayamıyorum istesem bile olmuyor :D

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Ömer
Ben
Bence sizinki normali geçmiş ve sorun olmaya başlamış dediğim gibi maddi durumunuz varsa bir psikoloğa kesinlikle görünün
Psikojiğa gitme boyuta bence ulaşmamış bu hastalık filan da değil düşünce yapısı kendiniz çözebilirsiniz, yapmanız gereken şey düşünmek. psikoloğa gitme evresi bence artık kendiniz bu durumu kabullenmeniz ve fark etmemenizdir ki siz fark etmiş şikayetçi olmuş hatta buraya yazmışsınız.

Top Bottom