Neler Yeni

İnstagram dan ayakkabı alan var mı ?

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
Ayakkabı alacağım biliyorum bunlar replika ancak bir kez denemek istiyorum. Onun için yardım edersenmiz sevinirim.

Ekler

• 1.png
    1.png
    689 KB · Hit: 70
  • Adsız.png
    Adsız.png
    698.4 KB · Hit: 65

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hiç bulaşma bence, fiyat fark etmeksizin parana yazık edersin.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Bu işlerin garantisi verilemez. Şeffaf kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle alırsan bi sıkıntı yaşamazsın bence

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zaten görseldeki halleri de o kadar güzel durmuyor.

ahenk'

80+ Silver
300 liraya bir downshifter al 1-2 yıl kullan. Değmez verdiğin paraya. Hem gıcırtı yapar hem de ayağına zarar verir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.samuraysport.com/nike-d...kkabisi_127634?gender=erkek&arama=Downshifter buyur. Bizzat 2 senedir kullandığım ayakkabıdır. 150 TL ye bir çöp parçası alacağına bunu alman çok çok daha iyi olur dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ayağın küçükse 38-39 gibi çocuk modellerinden al. Onlar 50-60 TL daha uygun oluyor

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten kapıda ödeme olmadan almam da. Bir kez denemek istiyorum belki o kadar çöp gelmez.

ahenk'

80+ Silver
Zaten kapıda ödeme olmadan almam da. Bir kez denemek istiyorum belki o kadar çöp gelmez.
Bence alma dostum. Pişman olacaksın bunun garantisini veriyorum. Bugüne kadar çok ayakkabı kullandım. Merakımdan bir seferlik instagramdan da ayakkabı aldım ama gerçekten çok kötü. Düzgün bir şey alıp uzun süre kullanmak emin ol daha iyi. Buna 150 verip acı çekmektense 300 verip güzel bir ayakkabı almalısın

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Show haber:sosyal medyadan ayakkabı aldı patlıcan geldi. Tüm Türkiye bunu konuşuyor

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
hangisini aldın bu 60tl şeffaf kargo falan mıydı ?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ayakkabı alacağım biliyorum bunlar replika ancak bir kez denemek istiyorum. Onun için yardım edersenmiz sevinirim.
149 tl ye orijinal ayakkabı olmaz dostum bir kere bu aklında dursun ayrıca bunu diyen sayfa da dolandırıcıdır. Ben güvendiğim bir sayfadan 500-600 tl ye air jordan almıştım orijinal değildi tamamen birebirdi ama kaliteli malzemeydi mesela.

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
yani belki bu da kaliteli bir replikaysa yani biliyorum replika olduğunuç.
Bence alma dostum. Pişman olacaksın bunun garantisini veriyorum. Bugüne kadar çok ayakkabı kullandım. Merakımdan bir seferlik instagramdan da ayakkabı aldım ama gerçekten çok kötü. Düzgün bir şey alıp uzun süre kullanmak emin ol daha iyi. Buna 150 verip acı çekmektense 300 verip güzel bir ayakkabı almalısın
149 TL ye orijinal ayakkabı olmaz dostum bir kere bu aklında dursun ayrıca bunu diyen sayfa da dolandırıcıdır. Ben güvendiğim bir sayfadan 500-600 TL ye air jordan almıştım orijinal değildi tamamen birebirdi ama kaliteli malzemeydi mesela.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ayak sağlığı tehlikeye atılacak bir durum değil. Sırf marka yada tipi yüzünden ne olduğu belirsiz ayakkabılara yönelmeyin.
Decathlon yada Kinetix (Flo) gibi yerlerden bu fiyatlara ayakkabı bulabilirsiniz.

Top Bottom