Bence alma dostum. Pişman olacaksın bunun garantisini veriyorum. Bugüne kadar çok ayakkabı kullandım. Merakımdan bir seferlik instagramdan da ayakkabı aldım ama gerçekten çok kötü. Düzgün bir şey alıp uzun süre kullanmak emin ol daha iyi. Buna 150 verip acı çekmektense 300 verip güzel bir ayakkabı almalısınZaten kapıda ödeme olmadan almam da. Bir kez denemek istiyorum belki o kadar çöp gelmez.
149 tl ye orijinal ayakkabı olmaz dostum bir kere bu aklında dursun ayrıca bunu diyen sayfa da dolandırıcıdır. Ben güvendiğim bir sayfadan 500-600 tl ye air jordan almıştım orijinal değildi tamamen birebirdi ama kaliteli malzemeydi mesela.Ayakkabı alacağım biliyorum bunlar replika ancak bir kez denemek istiyorum. Onun için yardım edersenmiz sevinirim.
Bence alma dostum. Pişman olacaksın bunun garantisini veriyorum. Bugüne kadar çok ayakkabı kullandım. Merakımdan bir seferlik instagramdan da ayakkabı aldım ama gerçekten çok kötü. Düzgün bir şey alıp uzun süre kullanmak emin ol daha iyi. Buna 150 verip acı çekmektense 300 verip güzel bir ayakkabı almalısın
149 TL ye orijinal ayakkabı olmaz dostum bir kere bu aklında dursun ayrıca bunu diyen sayfa da dolandırıcıdır. Ben güvendiğim bir sayfadan 500-600 TL ye air jordan almıştım orijinal değildi tamamen birebirdi ama kaliteli malzemeydi mesela.