desteğe yaz yardımcı olunurBenim instagram hesabım çalındı ve mail ile telefon numarasını değiştirdi numarayı WhatsApp tan açınca benim profilim çıkıyor nasıl geri Alicam
:.QWE.WQW.QE.WQE.WQE.WW.EWEQ..:QWE..QWEEQW.Q.WE.WEQDurduk yerde mi çalındı? Herhangi bir linke tıklamadın inşallah. Yoksa o şeyi mi yaptın... Bu sütyenim hikayemde kızların linklerine tıklamadın dimi...
Çalan kişinin epostadi ve numarası varÇalan kişiyi biliyormusun
Hayır tıklamadımDurduk yerde mi çalındı? Herhangi bir linke tıklamadın inşallah. Yoksa o şeyi mi yaptın... Bu sütyenim hikayemde kızların linklerine tıklamadın dimi...
Durduk yerde mi çalındı? Herhangi bir linke tıklamadın inşallah. Yoksa o şeyi mi yaptın... Bu sütyenim hikayemde kızların linklerine tıklamadın dimi...
Hocam yabancı sayfalarda değişik sitelerin linklerini koyuyorlar biyografiye. Ondan sordum
Telefon numarası mı?Çalan kişinin epostadi ve numarası var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır tıklamadım
Böyle tür durumlarda dava falan açabiliyorsun diye biliyorum.Çalan kişinin epostadi ve numarası var
Evet inragramda kendi telefon numaram vardı değiştirdikleri için görünüyorHocam yabancı sayfalarda değişik sitelerin linklerini koyuyorlar biyografiye. Ondan sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon numarası mı?
WhatsApp'dan ulaş bakalım.Evet inragramda kendi telefon numaram vardı değiştirdikleri için görünüyor
Bir şey olmaz ki, hesabımı çaldınız diye girme. Selamın aleyküm ne işletmesi falan diye konuş.Çok yazmak istemiyorum ve işletme diye geçiyor