Neler Yeni

Instagram instagram hesabım kapatıldı yardım lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
geçenlerde arkadaşımla girdiğim iddiayı kaybetmeme üzerine insta hesabımı 1 saaitliğine aldı troll olsun die ppmi mansur yavaş koyup açıklamaya "mansur yavaş official hesap dia elo" yazdı evet saçma biliyorum işte bugun ppyi ve bioyu silmeye girdiğimde hesabın silindi yazısını gördüm büyük ihtimal o olaydan dolayı hesabı geri alma yolu varmı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Nereye gülelim?

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
hocam gülmeyeceğim tamam tam-a- alşimalsişm.asşlşasjaslşjoasşasjkpiajksa

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
geçenlerde arkadaşımla girdiğim iddiayı kaybetmeme üzerine insta hesabımı 1 saaitliğine aldı troll olsun die ppmi mansur yavaş koyup açıklamaya "mansur yavaş official hesap dia elo" yazdı evet saçma biliyorum işte bugun ppyi ve bioyu silmeye girdiğimde hesabın silindi yazısını gördüm büyük ihtimal o olaydan dolayı hesabı geri alma yolu varmı
Hesabına giriş yapmaya çalıştığında hesabınız silindi, ilk 30 gün içerisinde tekrar geri dönebilirsiniz diye bir şey çıkması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabına giriş yapmaya çalıştığında hesabınız silindi, ilk 30 gün içerisinde tekrar geri dönebilirsiniz diye bir şey çıkması lazım

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam öyle bir şey çıkmadı ekranda çıkış yap yazısı vardı bi tek telefondaki geri tuşuna basına2-3 sn ana sayfaya atıodu sonra yine aynısı mansur ab telif atmış heralde bide gençleri anlıcam diodu

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
yok hocam öyle bir şey çıkmadı ekranda çıkış yap yazısı vardı bi tek telefondaki geri tuşuna basına2-3 sn ana sayfaya atıodu sonra yine aynısı mansur ab telif atmış heralde bide gençleri anlıcam diodu
mansur yavaş -1 oy haneye yazıldı :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,872
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom