Neler Yeni

Instagram Instagram hesabım kendi kendine takip ediyor ve gönderi paylaşıyor!

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bulamazlar diye biliyorum yani şifreyi tekrar bir yerlere girmezsen
Tamam teşekkürler umarım silmek zorunda kalmam. Bu arada nereden dönüş yapıyorlar mail mi instagram mı?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Mailden dönerler galiba
Merhaba tekrardan, öncelikle instagram'dan geri dönüş yapılmadı ama şu anda o bot hesapları takipten çıkarmayı başardım şu anda temiz gözükmekte ama şimdi twitter hesabıma girdiğimde 2.şok geldi profil fotoğrafımı ve ismimi değiştirmişler elon musk gönderileri paylaşıyorlar ben bundan temizce nasıl kurtulabilirim anlayamadım? Bilgisayarıma komple giriş mi yapmış bunlar? Kredi kartı bilgilerimide alabilirler mi? Format atmıştım bir kez. @Apu Mühendisi @The GodFather @Swenzie @koiosouz @HayLo @Asfalt Osman @B0ra @RTX3070

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Merhaba tekrardan, öncelikle instagram'dan geri dönüş yapılmadı ama şu anda o bot hesapları takipten çıkarmayı başardım şu anda temiz gözükmekte ama şimdi twitter hesabıma girdiğimde 2.şok geldi profil fotoğrafımı ve ismimi değiştirmişler elon musk gönderileri paylaşıyorlar ben bundan temizce nasıl kurtulabilirim anlayamadım? Bilgisayarıma komple giriş mi yapmış bunlar? Kredi kartı bilgilerimide alabilirler mi? Format atmıştım bir kez. @Apu Mühendisi @The GodFather @Swenzie @koiosouz @HayLo @Asfalt Osman @B0ra @RTX3070
Valla Benimde Tüm Hesaplarım Gitmişti , Hemen Keylogger Yediğiniz Cihazdaki Tüm Hesapların bilgilerini değiştirin. Kredi Kartı İçin de Tüm İnternet Alışverişlerini Kapatmıştım , 1 Hafta Sonra Açtım.

The GodFather

80+ Silver
Ben hesabımı kapattım

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Valla Benimde Tüm Hesaplarım Gitmişti , Hemen Keylogger Yediğiniz Cihazdaki Tüm Hesapların bilgilerini değiştirin. Kredi Kartı İçin de Tüm İnternet Alışverişlerini Kapatmıştım , 1 Hafta Sonra Açtım.
Google, Instagram, Twitter hesaplarımın hepsinin şifresini değiştirdim ve google 2FA doğrulamayı açtım. Büyük ihtimal instagramdan beni kim görüyor diye uygulamalar vardı ona girdiğim için oldu ama telefondan girdim bilgisayardan giriş yapmadım birde format attım 1 ay önce inşallah bir daha tekrarlanmaz. Birde twitter'a girdiğimde aşağıdaki görseldeki gibi hata geliyor bunun onlarla bir alaksı var mı? @Swenzie @koiosouz @HayLo @Asfalt Osman @B0ra @RTX3070
getdfrvfdc.png

Son düzenleme:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Google, Instagram, Twitter hesaplarımın hepsinin şifresini değiştirdim ve google 2FA doğrulamayı açtım. Büyük ihtimal instagramdan beni kim görüyor diye uygulamalar vardı ona girdiğim için oldu ama telefondan girdim bilgisayardan giriş yapmadım birde format attım 1 ay önce inşallah bir daha tekrarlanmaz. Birde twitter'a girdiğimde aşağıdaki görseldeki gibi hata geliyor bunun onlarla bir alaksı var mı?
Alıntıyı görüntüle
O konuda bilgim yok.

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Google, Instagram, Twitter hesaplarımın hepsinin şifresini değiştirdim ve google 2FA doğrulamayı açtım. Büyük ihtimal instagramdan beni kim görüyor diye uygulamalar vardı ona girdiğim için oldu ama telefondan girdim bilgisayardan giriş yapmadım birde format attım 1 ay önce inşallah bir daha tekrarlanmaz. Birde twitter'a girdiğimde aşağıdaki görseldeki gibi hata geliyor bunun onlarla bir alaksı var mı? @Swenzie @koiosouz @HayLo @Asfalt Osman @B0ra @RTX3070
Alıntıyı görüntüle
Şifre değişikliğinden önce güzel bir format şart. Format atmadan hiçbir şey yapma.

Top Bottom