Neler Yeni

Instagram Instagram hesabım kendi kendine takip ediyor ve gönderi paylaşıyor!

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Şifrenizi güçlü yapin ben messi123 yaptim anında hesabı caldilar

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Güçlü bir şifre yaptım 2FA aktif google authenticator üzerinden yenilenen kod şeklinde geliyor ama hala takipten çıktıklarım geliyor geri takip ediyor. @HayLo @Swenzie @koiosouz @Asfalt Osman

koiosouz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz
Güçlü bir şifre yaptım 2FA aktif google authenticator üzerinden yenilenen kod şeklinde geliyor ama hala takipten çıktıklarım geliyor geri takip ediyor. @HayLo @Swenzie @koiosouz @Asfalt Osman
Kanka sen nası bi batağa battıysan,acaba bağdaştırdığın facebook twitter vs burdan giriş yapılıyor olabilir mi? E posta değiş direk muhtemelen e postadan olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Yani şifreyi filan değiştirmeyip ismi ve profil fotoğrafını neden değiştirmiş anlam veremedim 🙄
Eğer login token'i çalındıysa sadece hesaba erişim sağlanır ve şifre değiştirmek için gereken bilgileri alamazlar. Konu sahibinin cihazlarında bir virüs taraması yapması önerimdir.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
instagram a bildirdinizmi sorunu
Nereden bildirebilirim?

Kanka sen nası bi batağa battıysan,acaba bağdaştırdığın facebook twitter vs burdan giriş yapılıyor olabilir mi? E posta değiş direk muhtemelen e postadan olabilir.
Bundan öncede olmuştu şifremi değiştirikten sonra takip edilen bot hesapları takipten çıktım düzelmişti şimdide çıktım 700'den 371'e düşürdüm ama 45 tane hesap halen gitmiyor onları takipten çıkar diyorum halen gözüküyorlar belki bug'a girmişlerdir ama tamamen gitmiyecek sanırım deneyeceğim e postayı değiştirmeyi.

Öncelikle ilk iş şifreyi değiştir.
İzin verilen uygulamaları engelle.
E postanı değitir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya gizliliği aç
Şifremi değiştirdim güvenliği açtım e postayı değiştireceğim şimdi.
Yeni bir hesapta mı oluyor bunlar ?
Hayır şuan ki hesapta oluyor.

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Nereden bildirebilirim?

Bundan öncede olmuştu şifremi değiştirikten sonra takip edilen bot hesapları takipten çıktım düzelmişti şimdide çıktım 700'den 371'e düşürdüm ama 45 tane hesap halen gitmiyor onları takipten çıkar diyorum halen gözüküyorlar belki bug'a girmişlerdir ama tamamen gitmiyecek sanırım deneyeceğim e postayı değiştirmeyi.

Şifremi değiştirdim güvenliği açtım e postayı değiştireceğim şimdi.

Hayır şuan ki hesapta oluyor.
Ona şuan bir çözüm bulamıyorum ama diyeceğim telefondan oluyorsa telefonu sıfırlaman

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hesabım kısıtlanmış şimdi ne yapmam gerek? Bundan öncede olmuştu ama bu kadar uğraştırmamıştı.

jrfdk.png

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Normalde 250 takip olması lazım çıkıyorum takipten o bot hesapları yine 381 yazıyor sürekli, bug'a mı girdi yoksa bu hesaplardan neden takipten çıkamıyorum?

Top Bottom