Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Şifrenizi güçlü yapin ben messi123 yaptim anında hesabı caldilar
instagram a bildirdinizmi sorunuGüçlü bir şifre yaptım 2FA aktif google authenticator üzerinden yenilenen kod şeklinde geliyor ama hala takipten çıktıklarım geliyor geri takip ediyor. @HayLo @Swenzie @koiosouz @Asfalt Osman
Kanka sen nası bi batağa battıysan,acaba bağdaştırdığın facebook twitter vs burdan giriş yapılıyor olabilir mi? E posta değiş direk muhtemelen e postadan olabilir.Güçlü bir şifre yaptım 2FA aktif google authenticator üzerinden yenilenen kod şeklinde geliyor ama hala takipten çıktıklarım geliyor geri takip ediyor. @HayLo @Swenzie @koiosouz @Asfalt Osman
Öncelikle ilk iş şifreyi değiştir.instagram a bildirdinizmi sorunu
veya gizliliği açÖncelikle ilk iş şifreyi değiştir.
İzin verilen uygulamaları engelle.
E postanı değitir.
Yeni bir hesapta mı oluyor bunlar ?Güçlü bir şifre yaptım 2FA aktif google authenticator üzerinden yenilenen kod şeklinde geliyor ama hala takipten çıktıklarım geliyor geri takip ediyor. @HayLo @Swenzie @koiosouz @Asfalt Osman
Eğer login token'i çalındıysa sadece hesaba erişim sağlanır ve şifre değiştirmek için gereken bilgileri alamazlar. Konu sahibinin cihazlarında bir virüs taraması yapması önerimdir.Yani şifreyi filan değiştirmeyip ismi ve profil fotoğrafını neden değiştirmiş anlam veremedim
Nereden bildirebilirim?instagram a bildirdinizmi sorunu
Bundan öncede olmuştu şifremi değiştirikten sonra takip edilen bot hesapları takipten çıktım düzelmişti şimdide çıktım 700'den 371'e düşürdüm ama 45 tane hesap halen gitmiyor onları takipten çıkar diyorum halen gözüküyorlar belki bug'a girmişlerdir ama tamamen gitmiyecek sanırım deneyeceğim e postayı değiştirmeyi.Kanka sen nası bi batağa battıysan,acaba bağdaştırdığın facebook twitter vs burdan giriş yapılıyor olabilir mi? E posta değiş direk muhtemelen e postadan olabilir.
Şifremi değiştirdim güvenliği açtım e postayı değiştireceğim şimdi.Öncelikle ilk iş şifreyi değiştir.
İzin verilen uygulamaları engelle.
E postanı değitir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya gizliliği aç
Hayır şuan ki hesapta oluyor.Yeni bir hesapta mı oluyor bunlar ?
Ona şuan bir çözüm bulamıyorum ama diyeceğim telefondan oluyorsa telefonu sıfırlamanNereden bildirebilirim?
Bundan öncede olmuştu şifremi değiştirikten sonra takip edilen bot hesapları takipten çıktım düzelmişti şimdide çıktım 700'den 371'e düşürdüm ama 45 tane hesap halen gitmiyor onları takipten çıkar diyorum halen gözüküyorlar belki bug'a girmişlerdir ama tamamen gitmiyecek sanırım deneyeceğim e postayı değiştirmeyi.
Şifremi değiştirdim güvenliği açtım e postayı değiştireceğim şimdi.
Hayır şuan ki hesapta oluyor.
sorun bildirHesabım kısıtlanmış şimdi ne yapmam gerek? Bundan öncede olmuştu ama bu kadar uğraştırmamıştı.
Alıntıyı görüntüle
Normalde 250 takip olması lazım çıkıyorum takipten o bot hesapları yine 381 yazıyor sürekli, bug'a mı girdi yoksa bu hesaplardan neden takipten çıkamıyorum?sorun bildir