Neler Yeni

Instagram hesabıma giremiyorum!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,153
Bugün akış yenilemedi hatası verdi. Hesabımdan çıkış yapıp tekrar girmeye çalıştığımda hiçbir hata vermeden tekrar giriş ekranına atıyor. Şifremi değiştirdim olmadı. Hatta Instagram'ın gönderdiği giriş bağlantısıyla denedim giriş yapılıyor deyip tekrar giriş ekranına atıyor. Nasıl çözebilirim?

Bugün akış yenilemedi hatası verdi. Hesabımdan çıkış yapıp tekrar girmeye çalıştığımda hiçbir hata vermeden tekrar giriş ekranına atıyor. Şifremi değiştirdim olmadı. Hatta Instagram'ın gönderdiği giriş bağlantısıyla denedim giriş yapılıyor deyip tekrar giriş ekranına atıyor. Nasıl çözebilirim?
Bendede öyle oldu şifremide unutmuştum.Numaramı yazdım kod geldi yazdım girdim.Telefonu kapayıp açın bir veya başka bir telefondan girin

Bendede öyle oldu şifremide unutmuştum.Numaramı yazdım kod geldi yazdım girdim.Telefonu kapayıp açın bir veya başka bir telefondan girin
Bilgisayardan girmeyi denedim ama yine olmadı. Telefonla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ben de aynı sorundan muzdaripim, çözümünü bulabildin mi?

Ben de aynı sorundan muzdaripim, çözümünü bulabildin mi?
Evet sorunu çözdüm.
Instagram uygulamasına gir başka hiçbir hesabın açık olmasın.
Instagram kullanıcı adını yazıp, giriş yapmak için yardım ala tıklıyorsun.
Hesabını bul diyeceksin.
Altta daha fazla yardıma mı ihtiyacın var diyecek ona tıklıyorsun.
Telefonla kaydolduysan telefon numaranı, e-posta ile kaydolduysan e-posta hesabını giriyorsun ve kodu giriyorsun.
Yeni şifre belirleme ekranına atacak yeni şifreni oluşturacaksın ve hesabına gireceksin.

Geri