Instagram hesabıma giriş yapamıyorum

barisgulz

80+
Reaksiyon skoru
1
Instagram hesabıma giriş yapamıyorum hiç bir hata vermiyor ama girmiyorda sebebi nedir sizce yardımcı olabilecek var mı ?

4Kstogram ya da 3. parti yazılım falan kullandıysan hesabın uçmuş olabilir.
Benim uçtu çünkü.

4Kstogram ya da 3. parti yazılım falan kullandıysan hesabın uçmuş olabilir.
Benim uçtu çünkü.
bak dün gece numara kayıtlıydı bende onu e postaya çevirdim şifreyi değiştirdim ondan sonra daha giriş yapamıyorum hiç bir yazılım veya başka bir şey kullanmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun unut hesaa da 3. parti yazılım falan kullandıysan hesabın uçmuş olabilir.
Benim uçtu çünkü.
bak dün gece numara kayıtlıydı bende onu e postaya çevirdim şifreyi değiştirdim ondan sonra daha giriş yapamıyorum hiç bir yazılım veya başka bir şey kullanmadım

E-postana mail falan var mı diye kontrol et ya da İnstagram'la iletişime geç. Başka çözümüm yok.

Şifreyi unutma ihtimalin ? Bir de benim yazımla arkadaşın yazısını karıştırmışsın kankam. :D

E-postana mail falan var mı diye kontrol et ya da İnstagram'la iletişime geç. Başka çözümüm yok.
challenge required bu hatayı veriyor

Şifreyi unutma ihtimalin ? Bir de benim yazımla arkadaşın yazısını karıştırmışsın kankam. :D
pardon kanka kanka bak hata filan vermiyor her şey doğru verdiği hata bu challenge required

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,483
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri