Neler Yeni

Instagram hesabımda başkaları var

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
geçen hesabta 5 kişi girikti çıkardım hepsini az once 3 tane girikti biri benim pc diğeri ise tel ama telefon istanbulda gözukuyudu ben istanbulda değilim ve 1 tane daha vardı farklı hesabımda kimlik dogrulama var nasıl giriyolar bir zararı olmuyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

giren telin adı benim tel ile aynı

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Google o konularda saçmalayabiliyor İstanbuldaki birini Sivasta Sakaryada Konyada gösterebiliyor telefon adı aynıysa sıkıntı olmaz bazen kimlik değiştirme oluyor telefonunu sıfırlıyor olabilirsin bir şeyler yapıyor olabilirsin telefonu güncellemiş olabilirsin bazı konularda telefon kimliğini değiştiriyor ve yeni birisiymiş gibi gösteriyor.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hadi diğelim bu 3 u biri ben biri tel biride babamında telinde girikti instgram en son çıkardıgım 4 5 kişi ?

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google o konularda saçmalayabiliyor İstanbuldaki birini Sivasta Sakaryada Konyada gösterebiliyor telefon adı aynıysa sıkıntı olmaz bazen kimlik değiştirme oluyor telefonunu sıfırlıyor olabilirsin bir şeyler yapıyor olabilirsin telefonu güncellemiş olabilirsin bazı konularda telefon kimliğini değiştiriyor ve yeni birisiymiş gibi gösteriyor.
tamam hadi bu 3 kişi okey 1 ay once 4 5 kişi vardı ben max 3 cihazdan girerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

pcde virus olamaz 1 ay oldu alalı teldede olamaz android oyun club indiriyom sadece ve suan hiç oyun yok 1 tane var onuda orjinal indirdim

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Aynı cihazı farklı kimlikler olarak algılayabiliyor kankam ben de yaşıyorum aynı olayı sıkıntı olabilecek durum yok eğer zaten başkası girmeye çalışıyor olsa sana kod gelirdi.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
Aynı cihazı farklı kimlikler olarak algılayabiliyor kankam ben de yaşıyorum aynı olayı sıkıntı olabilecek durum yok eğer zaten başkası girmeye çalışıyor olsa sana kod gelirdi.
tamamdır ama o 4 kişi aklımda kaldı zararı da olmuyor 4 kişi girdi bi arada

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Giriş yapan cihazları ss olarak atabilir misin kankam merak ettim

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
Annemin facebook ve insgram aynı facebook 8 cihaz vardı hepsi aynı cihaz 1 haziranda 4 kere sabah 7 de 2 dakka arayla girmiş ama zararı yok ss olaram atamam sildim hesabları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom