Neler Yeni

Instagram hesabımda takip edilenler kendi kendine artıyor

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Arkadaşlar acil yardım lazım bugün insta hesabıma girdiğimde 850 kisiyi takip ediyordum ama hiçbirisini tanımıyorum giriş yapılan yerlere baktım nijeryadan giriş yapıldığı gözüküyordu ordan çıkış yapıp hesabın şifresini değiştirdim. Arkadaşım pcden keylogger yemişsin dedi bende
şu videodaki tüm yöntemleri denedim. Ama bu 4 yöntemdede pcde keylogger yok gözüküyor. Ne oluyor anlamadım. Neler olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi lütfen...

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Arkadaşlar acil yardım lazım bugün insta hesabıma girdiğimde 850 kisiyi takip ediyordum ama hiçbirisini tanımıyorum giriş yapılan yerlere baktım nijeryadan giriş yapıldığı gözüküyordu ordan çıkış yapıp hesabın şifresini değiştirdim. Arkadaşım pcden keylogger yemişsin dedi bende
şu videodaki tüm yöntemleri denedim. Ama bu 4 yöntemdede pcde keylogger yok gözüküyor. Ne oluyor anlamadım. Neler olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi lütfen...
takipçi atma sitelerine hesabını girdin mi hiç

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Hayır telefona falanda hiç o tarz bi uygulama yüklemedim ya da sitelere falan hesabımı girmedim
Valla sadece bu durumdan olduğunu biliyorum hesabın şifresini kayıtlı mail adresini değiştir gene belki düzelir hocam

egebaranakk0

80+ Silver
Hocam eğer hesabin önemliyse metaya mail atabilirsin bu konuda yardimci olurlar

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak
Başka bir cihazdan hesabınızın şifresini değiştirin ve 2 adımlı doğrulama yöntemini aktif edin. Büyük ihtimalle takipçi sitelerine hesabınız düşmüş. Sadece keylogger ile bunlar olmaz, basit bir şifreniz var ise bundan dolayı da hesabınıza erişim sağlanmış olabilir.

Top Bottom