Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
az numarasını atsana bi o resimdeki olan değil mi?
Evet Buda hesabı angutşahsiyetinaz numarasını atsana bi o resimdeki olan değil mi?
Sayin kullanici Allah rızası için 2adimli dogrulamayi kapatin. JDBABSBABDVAJndajjdjajsbajbdjabdnabdjajjBzbabxhJxhbjajdbanbxSürekli atıp duruyordu ondan direk girdim şifreyi
watsap ve maile erişimim var
Hesabın tel no ve mail değişti
Konuya gelenler şu hesaba bunu yaparmısınız en azından azda olsa erken dönüş yaparlar
![]()
İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__) • Instagram photos and videos
77K Followers, 118 Following, 802 Posts - See Instagram photos and videos from İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__)www.instagram.com
Şikayet et -> Bu hesapla ilgili bir şey -> başkasının eline geçmiş olabilir -> profilde değişiklik yapıldı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dolandırıcı şahsiyetin instagram hesabı
![]()
Aykut kanyılmaz (@aykutkanyilmazofficiall) • Instagram photos and videos
12 Followers, 28 Following, 1 Posts - See Instagram photos and videos from Aykut kanyılmaz (@aykutkanyilmazofficiall)www.instagram.com
Hocam normalde mail değişirken asıl maile onaylamak için mail gelmesi lazım ama bir anda çift doğrulama kapanıp mail değiştiSayin kullanici Allah rızası için 2adimli dogrulamayi kapatin. JDBABSBABDVAJndajjdjajsbajbdjabdnabdjajjBzbabxhJxhbjajdbanbx
(Kusura bakma knk valla cok guldum gece gece pardon.)
Çalınmamışki sen teslim etmişsinwatsap ve maile erişimim var
Hesabın tel no ve mail değişti
Konuya gelenler şu hesaba bunu yaparmısınız en azından azda olsa erken dönüş yaparlar
![]()
İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__) • Instagram photos and videos
77K Followers, 118 Following, 802 Posts - See Instagram photos and videos from İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__)www.instagram.com
Şikayet et -> Bu hesapla ilgili bir şey -> başkasının eline geçmiş olabilir -> profilde değişiklik yapıldı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dolandırıcı şahsiyetin instagram hesabı
![]()
Aykut kanyılmaz (@aykutkanyilmazofficiall) • Instagram photos and videos
12 Followers, 28 Following, 1 Posts - See Instagram photos and videos from Aykut kanyılmaz (@aykutkanyilmazofficiall)www.instagram.com
hocam sahte link vardı ben neden yapayım zaten bu gün şikayette bulunuruzÇalınmamışki sen teslim etmişsin
ya geçmiş olsun tabide sizden beklemezdimhocam sahte link vardı ben neden yapayım zaten bu gün şikayette bulunuruz
hocam şimdi bu adamın beni aradığı tel no şuan hesaba bağlı acaba şikayet etsem ipden bulabilirler mi ki (aramanın ses kaydını almayı unuttum)ya geçmiş olsun tabide sizden beklemezdim
bulursun bencehocam şimdi bu adamın beni aradığı tel no şuan hesaba bağlı acaba şikayet etsem ipden bulabilirler mi ki (aramanın ses kaydını almayı unuttum)
Cidden mi yorumlara fln yaz hesap çalındı diyeOğlum ben seni takip ediyordum ulan!
Hocam ne kadar sürdübir keresinde babamın facebook hesabını çalmışlardı ip adresi önüme fırladı tutuklandı herif