- Reaksiyon skoru
- 9,835
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet numarası çıkıyor of TR destek hattı yok ki arasam kanıtlarımBenim de böyle başıma geldi gmail de çıkıyor du hesabı alan kişinin numarası falan
evet numarası çıkıyor of TR destek hattı yok ki arasam kanıtlarımBenim de böyle başıma geldi gmail de çıkıyor du hesabı alan kişinin numarası falan
Hikaye atmışlar zatenO hesapları galiba dolandırıcılık yapmak için çalıyorlar. Bi arkadaşın tanıdığının başına geldi. Hesaptan tüm takipçilere falan "abi taşınıyoruz şu eşyalar boşta kaldı dyson süpürge falan var" gibi şeyler yazıyolar.Milleti çarpıyorlar. Sonra olay hesabı ilk açan kişinin başına kalıyor galiba. Çünkü aklıma başka bi olasılık gelmedi...Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulun çok ciddi bir durum...
Galiba instagram hesap sahibine eposta gönderiyormuş, bu değişikliliği sen mi yaptın? Diye orada hayır işlemi geri al falan yazıyormuş. Maillerine bak
Direk 2 li doğrulama kapanmış adamın hatta yazayım Konya da oturuyor (başkalarını kandırmasın diye ekledim )O hesapları galiba dolandırıcılık yapmak için çalıyorlar. Bi arkadaşın tanıdığının başına geldi. Hesaptan tüm takipçilere falan "abi taşınıyoruz şu eşyalar boşta kaldı dyson süpürge falan var" gibi şeyler yazıyolar.Milleti çarpıyorlar. Sonra olay hesabı ilk açan kişinin başına kalıyor galiba. Çünkü aklıma başka bi olasılık gelmedi...Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulun çok ciddi bir durum...
Galiba instagram hesap sahibine eposta gönderiyormuş, bu değişikliliği sen mi yaptın? Diye orada hayır işlemi geri al falan yazıyormuş. Maillerine bak

Bir ihtimal şöyle bi olay aklıma geldi.Hikaye atmışlar zaten
@Abdullah Hacıgül ne olur abi bi bakBir ihtimal şöyle bi olay aklıma geldi.
donanimarsivi instagram hesabı, senin hesabı "bu profil beni taklit ediyor" diye şikayet ederse belki profil fotondan dolayı hesap askıya alınabilir. Başka bi çözüm gelmedi aklıma
Profil fotoğrafın onun fotoğrafı ya, o şikayet ederse bence kapanabilir. En azından ucundan dönmüş olursun. Ama pazartesi kesin savcılığa git. Daha sonra suç için sana ulaşırlarsa kanıtlayamazsın.@Abdullah Hacıgül ne olur abi bi bak
Hayır o başka benim dediğim buProfil fotoğrafın onun fotoğrafı ya, o şikayet ederse bence kapanabilir. En azından ucundan dönmüş olursun. Ama pazartesi kesin savcılığa git. Daha sonra suç için sana ulaşırlarsa kanıtlayamazsın.
Ozaman geçmiş olsun.Hayır o başka benim dediğim bu
Alıntıyı görüntüle
Ozaman geçmiş olsun.
www.instagram.com
Benim hesaptan mobil ile pc aynı anda açık kalınca arada atıyordu bende İnsta menüsü gelince yine attı kafasıyla giriş yaptım ama benim maile çift doğrulamayı kapatmayı onaylamak hakkında bir mail gelmediInstagramda kurtarmanın pek yolu yok.
Nasıl inandınız onu anlamadım
Çalındığını takip ettiğin kişilere duyurda kanmasınlarBenim hesaptan mobil ile pc aynı anda açık kalınca arada atıyordu bende İnsta menüsü gelince yine attı kafasıyla giriş yaptım ama benim maile çift doğrulamayı kapatmayı onaylamak hakkında bir mail gelmedi