S26 U Mu İp 16 Pro Max mi

Mr_Can

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
110000
öncelikle selamın aleyküm yakın vakitte aklımda s26 u almak vardı ama birden aklıma okadar para vereceksem acaba iphoneye mi geçsem diye düşündüm şimdi ikisinin eksileri ve artıları bana göre kendi kullanımıma göre birbirlerini fiftiliyorlar kararsızım o yüzden siz olsanız bu iki modelden hangisini seçerdiniz ve extra olarak samsung aldım varsayaraktan 3 4 yıl sonra satmaya kalkışsam çok zarar ettirirmi buna da extra bir yorum katarsanız cok sevinirim

Sana ikisinide kullanmış biri olarak direkt iphone diyorum hem kamera hem estetik olarak daha güzel duruyor bence 2.el piyasasıda tahminime göre s26u dan çok daha hızlı olacaktır donanım olarak çok karşılaştırılması gereken telefonlar oldugunu düşünmüyorum üst seviyede oldukları için.

Sana ikisinide kullanmış biri olarak direkt iphone diyorum hem kamera hem estetik olarak daha güzel duruyor bence 2.el piyasasıda tahminime göre s26u dan çok daha hızlı olacaktır donanım olarak çok karşılaştırılması gereken telefonlar oldugunu düşünmüyorum üst seviyede oldukları için.
peki batarya konusunda yeterlimi mobil oyunları uzun soluklu oynuyorum yer yer

S26u al. Samsung sitesinde öğrenci indirimiyle 88bin liraya alabiliyordun en son

peki batarya konusunda yeterlimi mobil oyunları uzun soluklu oynuyorum yer yer
Yeterli, ve mobil oyunlarda Android herhangi bir cihazdan kat kat stabil çalışıyor Android olarak en iyisini bile kullansam anlık takılmalar olabiliyor oyunlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,381
Üyeler
197,885
Son üye
gokaysevinc
Geri