- Reaksiyon skoru
- 9,838
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam gelirse atarımBana da 200 lira verirsin sata ssd almak istiyom hard disk artık işkence
Tamam hocam gelirse atarımBana da 200 lira verirsin sata ssd almak istiyom hard disk artık işkence
harbimiTamam hocam gelirse atarım
Tabi hocamharbimi
www.instagram.com
rapormu attınız?Şikayet et -> Bu hesapla ilgili bir şey -> başkasının eline geçmiş olabilir -> profilde değişiklik yapıldı
rapormu attınız?
hocam 200 liramı alırım ama
Düzenledim hocam kopyalamak için attım önceTabi hocam
Konuya gelenler şu hesaba bunu yaparmısınız en azından azda olsa erken dönüş yaparlar
![]()
İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__) • Instagram photos and videos
54K Followers, 109 Following, 798 Posts - See Instagram photos and videos from İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__)www.instagram.com
Şikayet et -> Bu hesapla ilgili bir şey -> başkasının eline geçmiş olabilir -> profilde değişiklik yapıldı
Tamam hocam olsunda atarım ben
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rapor atıcam 3 seçenek var
Alıntıyı görüntüle
telefon numarası o mu? ben de şikayet ediceğim
Aradı bide yaşlı başlı biri bi 35/40 o vartelefon numarası o mu? ben de şikayet ediceğim
ne konuştunuz?Aradı bide yaşlı başlı biri bi 35/40 o var
Adımı sordu başta instagram müşteri hizmetleri dedi bende o sıra mail fln atıyordum telefon numaramıda eklemiştim bu kadar hızlı nasıl döndü şaşırdım sonra ismimi sordu 5 saniye sonra sesi değişti gibi heralde tütün içiyor benim anladığımı anladığında kapattıne konuştunuz?
deseydin ya benim instagram hesabımı naptın diyeAdımı sordu başta instagram müşteri hizmetleri dedi bende o sıra mail fln atıyordum telefon numaramıda eklemiştim bu kadar hızlı nasıl döndü şaşırdım sonra ismimi sordu 5 saniye sonra sesi değişti gibi heralde tütün içiyor benim anladığımı anladığında kapattı
Anında kapattı bi daha da açmadı arkadaşlarıma da benim gibi davranarak yazmış umarım inanan çıkmamıştır.deseydin ya benim instagram hesabımı naptın diye