Kanki ben videolarda şöyle yapıyorum, sallıyorum 1920x1080 videoyu uygulama var onunla 4 k kaliteye çıkartıyorum öyle paylaşıyorum daha kaliteli paylaşıyorArkadaşlar instagram da bilirsiniz iphone harici telefonlar da kaliteli resim paylaşamıyoruz. Herhangi bir uygulama bilen var mı veya taktik ?
Bilgisayardan da kaliteli paylaşma taktiği bilen varsa olabilir.
Dediğin mantık şu şekil işliyor sanırım , 1080 p bir fotoyu 4k yapınca instagram kalite düşürse bile aslında asıl elde etmek istediğin 1080p çözünürlüğe düşürmüş oluyor dolaylı yoldan .Kanki ben videolarda şöyle yapıyorum, sallıyorum 1920x1080 videoyu uygulama var onunla 4 k kaliteye çıkartıyorum öyle paylaşıyorum daha kaliteli paylaşıyor
Evet öyle oluyor, 1080 den 480 e düşüreceğine 4k dan 1080e düşürüyor gibi bir mantıkDediğin mantık şu şekil işliyor sanırım , 1080 p bir fotoyu 4k yapınca instagram kalite düşürse bile aslında asıl elde etmek istediğin 1080p çözünürlüğe düşürmüş oluyor dolaylı yoldan .
1080p çekilmiş bir görüntüyü 4k yapamazsın zaten. Yapay renk ekleyip 4kmış gibi gösterebilirsin o da gerçek renk skalasını göstermez. ayrıca Instagrama ister 4k ise 8k yükle 1080p ile scale ediyor. 1080p görüntüyü de 720p ye düşürmüyor. Samsung cihazlarda bu Instagram olayı yok artık. Instagram Samsung ile anlaşma yapmıştı düzelttiler s23 ile. Ama Xiaomi ise bilmiyorumEvet öyle oluyor, 1080 den 480 e düşüreceğine 4k dan 1080e düşürüyor gibi bir mantık
Valla bilmiyorum kanki 4k dediğim zaten yapay zeka programı ile keskinleştirme felan ekleyip upscale yapıyor gayette kaliteli videoya dönüyor fakat fotografta ne olur bilemiyorum1080p çekilmiş bir görüntüyü 4k yapamazsın zaten. Yapay renk ekleyip 4kmış gibi gösterebilirsin o da gerçek renk skalasını göstermez. ayrıca Instagrama ister 4k ise 8k yükle 1080p ile scale ediyor. 1080p görüntüyü de 720p ye düşürmüyor. Samsung cihazlarda bu Instagram olayı yok artık. Instagram Samsung ile anlaşma yapmıştı düzelttiler s23 ile. Ama Xiaomi ise bilmiyorum