Neler Yeni

İnstagram Organik Sayfa Buyutme

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
Arkadaşlar instagram sayfası açtımda nasıl organik ve hızlı buyutulur zamanım az baya biliyorum instagramı tum taktikleri biliyorum diyebiliriz ama benim daha hızlı olmam gerek bir porgram yazıp alakalı kişilere oto takip + yorum + beğeni + dm atıyorum ve hızlı 2 günde 100 takipçi oldu ve devam ediyor ama daha da hızlanmam gerek sizce ne yapabilirim ininal olmadığı için reklam da veremiyorum bildiğiniz taktikler varmı basit şeyler yazmayın gt gibisinden onlar zaten program oto yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğiniz taktikleri yazın

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Gerçekten neden bu kadar gergin? Merak ettim, biraz rahatlaması lazım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
İnstagram sayfası neyle ilgili mesela teknoloji sayfası gibi düşünürsek blog sitesi açıp bi andanda onu kasabilirsin en sonda siteden instagram adresini verirsin.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Arkadaşlar instagram sayfası açtımda nasıl organik ve hızlı buyutulur zamanım az baya biliyorum instagramı tum taktikleri biliyorum diyebiliriz ama benim daha hızlı olmam gerek bir porgram yazıp alakalı kişilere oto takip + yorum + beğeni + dm atıyorum ve hızlı 2 günde 100 takipçi oldu ve devam ediyor ama daha da hızlanmam gerek sizce ne yapabilirim ininal olmadığı için reklam da veremiyorum bildiğiniz taktikler varmı basit şeyler yazmayın gt gibisinden onlar zaten program oto yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğiniz taktikleri yazın
İninal edinmek zor değil ki diğer kartlardan daha kolay

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Şimdi önce toprağı koyuyoruz, sonra tohumları ekiyoruz üstüne topra... Organik büyütme ne ya xD
Yapman gereken heryere sayfanı yazikcaksin like atican ve kaliteli içerik lazım

Top Bottom