Neler Yeni

Instagram Instagram Reels Video'larina Filtre Koyuyor 👥

Instagram'da bazı reels'ler bu şekilde soluk gözüküyor ekranı küçültunce düzeliyor renkler sizdede varmı bu durum çözümünü bulamadım araştırdim ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum 🙂

İlk görsel reels'in tam boyut halı ve soluk dikkat ederseniz
IMG_20230805_154832.jpg

Buda orjinal rengi reels'in uygulamayı bu şekilde küçültunce düzeliyor
SAVE_20230805_154434.jpg

Son düzenleme:

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Murat
Instagram'da bazı reels'ler bu şekilde soluk gözüküyor ekranı küçültunce düzeliyor renkler sizdede varmı bu durum çözümünü bulamadım araştırdim ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum 🙂

İlk görsel reels'in tam boyut halı ve soluk dikkat ederseniz
Alıntıyı görüntüle
Buda orjinal rengi reels'in uygulamayı bu şekilde küçültunce düzeliyor
Alıntıyı görüntüle
Bende de böyle ama neden bilmiyorum

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
başka telefondan aynı reels de böyleyse instagramın sorunu ancak sadece senin telefonda ise ekran paneliden olabilir tel model neydi acaba

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Şimdiye kadar bu tarz reels ile milyon kere karşılaştım sorun yoktu son zamanlarda böyle oldu hocam başka telefondan baktım yoktu sorun
hocam dediğim gibi telefonun kullandığı ekranın renk dpi'ı/panel türü etki edebilir telefon samsungsa ekran ayarlarından ekranı canlı moda alırsanız bi tık daha doygun renk veriyor başka markalarda bu tarz bi ayar vardır büyük ihtimal

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam dediğim gibi telefonun kullandığı ekranın renk dpi'ı/panel türü etki edebilir telefon samsungsa ekran ayarlarından ekranı canlı moda alırsanız bi tık daha doygun renk veriyor başka markalarda bu tarz bi ayar vardır büyük ihtimal
Onunla alakası yok önceden böyle bir şey yoktu sonradan oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,909
Üyeler
168,702
Son üye
emirhankndgms
Top Bottom