- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç tl vermissindir 2k takipciye hatırlıyo musun
Kaç tl vermissindir 2k takipciye hatırlıyo musun
Parayla almadım, kendim bastım.Kaç TL vermissindir 2k takipciye hatırlıyo musun
Parayla yapıyo musunParayla almadım, kendim bastım.
Daha önce hiç parayla yapmadım fakat bassam da en fazla 100-200 arası yapabilirim yani.Parayla yapıyo musun
Düşünüyosan dc adresim cry#1658 ücreti konusabiliriz ininal var banada 100 200 bisey lazim zatenDaha önce hiç parayla yapmadım fakat bassam da en fazla 100-200 arası yapabilirim yani.
knk para ile bot bas ama hesap kapatılır mı bilemem fake hesabında dene önce kapanmazsa ana hesabına yaparsınInstagramda 100 150 takipcimin olmasını istiyorum nasıl yapabilirim kolay bi yolu var mı 1k 2k falan değil 100 yeter
İnstagram artık bot konularında daha dikkatli davranıyor fakat bir yolunu bulursam ulaşırım.Düşünüyosan dc adresim cry#1658 ücreti konusabiliriz ininal var banada 100 200 bisey lazim zaten
Aynen ünlüler anında geri dönüş yapıyor.ünlüleri takip et ronaldo kylie travis kendal dua lipa gibi fazla olanları, sana istek atanlar olcaktır
Okuma yazman yok galiba orda öyle mi yazmış arkadaş çok takipcisi olanları takip et ordan diğer insanlar sana gt icin takip atar demişAynen ünlüler anında geri dönüş yapıyor.
Ronalde,messi ve mia khalifa beni takip ediyor
:dddddddddddddddd ünlü profilleri takip ettiğinde bir kaç kişi sana hemen takip isteği atıyor ağlamaAynen ünlüler anında geri dönüş yapıyor.
Ronalde,messi ve mia khalifa beni takip ediyor