Neler Yeni

İnstagram takipten çıkanları görme uygulaması ?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
App store da baktımda yorumların çoğu kötü kullanan var mı takipten cıkanları gördügümüz etkileşimlere baktığımız vs ? ücretsiz olacak

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,208
İsim
Necati
App store da baktımda yorumların çoğu kötü kullanan var mı takipten cıkanları gördügümüz etkileşimlere baktığımız vs ? ücretsiz olacak
Bu tür uygulamaları kullanmayın, hesabınızı havuza alıyorlar ve hesabınız kapanıyor yüksek ihtimalle çünkü 3. Parti bir yazılım olarak göründüğü için hesabınız çalındı gibi görünüyor instagrama ve hesabınız kapanıyor genelde.

Kapanmasa bile hesabınız havuza düştüğü için haberiniz olmadan birilerini takip ettiriyorlar , bu tür uygulamaları kesinlikle indirmeyin ve kullanmayın

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür uygulamaları kullanmayın, hesabınızı havuza alıyorlar ve hesabınız kapanıyor yüksek ihtimalle çünkü 3. Parti bir yazılım olarak göründüğü için hesabınız çalındı gibi görünüyor instagrama ve hesabınız kapanıyor genelde.

Kapanmasa bile hesabınız havuza düştüğü için haberiniz olmadan birilerini takip ettiriyorlar , bu tür uygulamaları kesinlikle indirmeyin ve kullanmayın
Kullandığım bir tane vardı düzgün ama calışmıyor artık neyse kullanmayalım.

neshter

80+ Bronze
androd emülatöre unfollowers uygulaması indirip ordan kontrol edebilirsin, app store'da sağlam uygulama yok

mtheaven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Çivrilli
Android de followers assistant diye uygulama var onu kullanıyorum, uzun zamandir kullanıyorum bir sorun yaşamadım

neshter

80+ Bronze

3. sezon gelir mi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,208
İsim
Necati

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,208
İsim
Necati

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
followers assistant 6 aya yakın bir süre kullandım ara sıra hesap çalınma uyarısı geldi onu da hallettim bir problem yok gibi

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Dediğim gibi hocam bu tür uygulamaların tümü tehlikelidir , siz fark etmeseniz bile hesabınız veya kişisel bilgilerinize erişimleri oldukları için herşeyi yapabilirşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
ne diyon hacı ? :ASDAS:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

followers assistant 6 aya yakın bir süre kullandım ara sıra hesap çalınma uyarısı geldi onu da hallettim bir problem yok gibi
App store da var mı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,208
İsim
Necati
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular