İnstagram’da Beklenen Özellik Türkiyede Erişime Açıldı!

Hikayenizde bu özelliği görmek nasıldı?

• Beklediğim an

Oylar: 1 16.7%
  • Olması iyi oldu bi ara denerim

Oylar: 3 50.0%
  • Pek kullanacağımı düşünmüyorum

Oylar: 2 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    6
  • Anket kapatıldı .
Reaksiyon skoru
14
Donanım Arşivi 1

Birçoğumuzun takip ettiği Instagram fenomenlerinden, ünlülerden veya yurtdışında okuyan arkadaşlarından fark ettiği. Hikayesini izlerken dikkatimizi çeken, kendi profil resminin altında olan müzik isminin veya ekranda kayan müziğin sözlerinden haberi vardı.

Peki neydi bu özellik? Biz, aynı instagram’ı kullanmıyor muyduk? Yoksa yeterli takipçi sayısında değil miydik?

Merak etmeyin bu sorularınıza ve merakınıza son verebilirsiniz.
İnstagram hikayelerine eklenen bir süredir çeşitli ülkelerde kullanımda olan müzik ekleme özelliğini biz değerli, Türkiye’deki kullanıcılarına da açmış durumda. Artık hizmetinizde hikayelerinize, 39 milyondan fazla şarkıyı ekleyebileceğiniz bir kütüphaneniz var.

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkede uzun süredir kullanıcıların ellerinde var olan müzik etiketi Türkiye’de aktif olmadığı için müziklerin dinlenilmesine izin verilmiyordu. Ben bu özelliği konum olarak yakın olan KKTC de rahatlıkla kullanabilirken, Türkiye’deki arkadaşlarım bu durumdan pek hoşnut olmuyorlardı. Artık sorununuz çözüldü bundan sonra hikayelerinize müzik etiketi ile şarkı ekleyebilecek, şarkı sözü animasyonlarını değiştirip yazı stili ekleyebileceksiniz.

HİKAYENİZE NASIL MÜZİK EKLEYECEKSİNİZ?

İnstagram uygulaması üzerinden ‘’Hikayen’’ kısmına girin açılan ekran üzerinden yeni bir görüntü çekebilir veya galerinizde var olan görüntülerden seçebilirsiniz.

Donanım Arşivi 2

Bu seçenekten sonra ekranın üst kısmında etiket şeklindeki gülücük işaretine basarak

Donanım Arşivi 3

Veya ekranı yukarı doğru kaydırarak etiketler kısmına ulaşacaksınız.

Donanım Arşivi 4

Buradaki etiketlerden Müzik simgesini seçtikten sonra 39 Milyon şarkı arşivinden istediğiniz şarkıyı seçerek arkadaşlarınız ve takipçilerinize görüntü şöleni paylaşabileceksiniz.

Ne dersiniz? hemen denedikten sonra @DonanimArsivi, #donanimarsivi ile hikayelerinizde bizden arkadaşlarınıza bahsedebilirsiniz :)

Son düzenleme:
Instagram kullanmadığım için pek umrumda değil

Haber takibi için kullanıyorum gerisi beni pek ilgilendirmiyor fakat işe yarar bir özellikmiş.

Hocam VPN açıp atıyorduk herkes oha nasıl yapıyordun diyordu olmadı bu, bütün hikaye akışım bunlarla dolu :d
ahahah çok iyiymiş bu şekilde kullanılabilinir olduğunu bilmiyordum :D

Geri