İnstagramda şantaj edildim

probis44

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaslar bir tanısma uygulamasından tanıstıgım bir yabancı kız arkadas ile bazı fotograflaşmalarımız oldu iste hepsini ss almıs instagramımıda soylestim almıs yüzümle beraber o fotografları takiplestigim kisilere atmıs gibi gösterdi attıgını gönderdigi bazı kisilere baktım fotograf gitmemis sizce bundan bir şey çıkarmı ve takipleşmedigin birine fotograf atabilirmisin çevrenizde bu olay olduysa sonucu ne oldu ve dert etmelimiyim bu konuyu psikolojim bozuldu

Arkadaslar bir tanısma uygulamasından tanıstıgım bir yabancı kız arkadas ile bazı fotograflaşmalarımız oldu iste hepsini ss almıs instagramımıda soylestim almıs yüzümle beraber o fotografları takiplestigim kisilere atmıs gibi gösterdi attıgını gönderdigi bazı kisilere baktım fotograf gitmemis sizce bundan bir şey çıkarmı ve takipleşmedigin birine fotograf atabilirmisin çevrenizde bu olay olduysa sonucu ne oldu ve dert etmelimiyim bu konuyu psikolojim bozuldu
sende ss alaydın ya la

Atar hocam resimleri malesef ifşa eder pederinfalan takipten çık bari ona gitmesin

hesap açıksa evet atılır
bazı kişilerde de davet sistemi var ilk mesajı atar karşıdaki de cevap verirse sohbet açılır

Kanka tek gönderimlik atıyorduk başka telefondan sslemiş
hocam iş yapiyosan güvenceni alacan babana bile güvenme diyolar gavura güvenmişin sen ss güzelse tebrik ederler belki iyi yönden bak geçmiş olsun vala bida yapmazsın deneyim olmus

Atar hocam resimleri malesef ifşa eder pederinfalan takipten çık bari ona gitmesin
Ama reis denedim kapalı hesaplara atılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam iş yapiyosan güvenceni alacan babana bile güvenme diyolar gavura güvenmişin sen ss güzelse tebrik ederler belki iyi yönden bak
hesap açıksa evet atılır
bazı kişilerde de davet sistemi var ilk mesajı atar karşıdaki de cevap verirse sohbet açılır
Reis yabanxıydı ve sistematik bi mesaj attı bana böyle herkse atılabilecek ingilizce bi mesaj işte öyle yani türk deil ugrasmaz bence ve takiplesigim hemen herkesin hesaı gizli sorun olmaz diye temenni ediyorum

Reis yabanxıydı ve sistematik bi mesaj attı bana böyle herkse atılabilecek ingilizce bi mesaj işte öyle yani türk deil ugrasmaz bence ve takiplesigim hemen herkesin hesaı gizli sorun olmaz diye temenni ediyorum
Gizlilere atamaz evet sma mesaj isteği gider kabul ederse nanay

bosver reis cok takma istiyorsan cıkar herkesi hesaptan ya da kapat bi süre hesabı

insafına kalmış birdahakine daha dikkatli ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri