İnstagramda şantaj edildim

Arkadaslar bir tanısma uygulamasından tanıstıgım bir yabancı kız arkadas ile bazı fotograflaşmalarımız oldu iste hepsini ss almıs instagramımıda soylestim almıs yüzümle beraber o fotografları takiplestigim kisilere atmıs gibi gösterdi attıgını gönderdigi bazı kisilere baktım fotograf gitmemis sizce bundan bir şey çıkarmı ve takipleşmedigin birine fotograf atabilirmisin çevrenizde bu olay olduysa sonucu ne oldu ve dert etmelimiyim bu konuyu psikolojim bozuldu
uzulme bence birsey olmaz. normal seyler bunlar hoduk gibi ne mal adamsin gibisinden yorum yapanlarada aldirma onlar sanki insan degillermis gibi takilsinlar

Reis haklısında yaptık bir hata genciz napalım
Kendi fotoğrafimi internet e sosyal medya ya bile koymuyorum hocam bı kaç gün önce de tehdit edildim panelci tarafından yok ip mi biliyormuşta fotoğraf yoksa boş iş her tanıştığın insanlara fotoğraf atmayın

Güzel oltaya almış kız seni btw utanacaksan yapmayacaksın yeğen geçmiş olsun umarım akıllanırsın yakın arkadaşımın kuzeni benzer olaydan dolayı hapse giriyordu son anda para cezasına çarptırıldı akıllanın bir daha yapmayın sonra yok bir şey.olur mu yok şantaj yapıyorlar yok ifşa ediliyorum falan böyle kara kara düşünürsün. Ders çıkarmak lazım bir şeylerden...

Müge anlının buna benzer bir olayla ilgili videosu vardı o videoyu atıp yapay zekayla yapmışlar de inanırlarsa inanırlar başka kurtuluşun yok para göndersen dahasını isteyecek sen göndermeyi kesince ifşa eder

Arkadaslar bir tanısma uygulamasından tanıstıgım bir yabancı kız arkadas ile bazı fotograflaşmalarımız oldu iste hepsini ss almıs instagramımıda soylestim almıs yüzümle beraber o fotografları takiplestigim kisilere atmıs gibi gösterdi attıgını gönderdigi bazı kisilere baktım fotograf gitmemis sizce bundan bir şey çıkarmı ve takipleşmedigin birine fotograf atabilirmisin çevrenizde bu olay olduysa sonucu ne oldu ve dert etmelimiyim bu konuyu psikolojim bozuldu
Bir kaç tanesini paylaş, bakalım cidden endişelenmen gerekiyor mu?

Şaka şaka.
Yabancı sandığın kişinin tanıdığın birisinin fake hesabı olduğundan adım gibi eminim. Arkandan fısıldaşanları takip et, bulursun.

1. özel mesajlarda yüzün kullanıcı adın ismin vs yazıyossa bu bir suç dava edebilirsin ama ne kadar sonuçlanır bu da muamma

Nereni attınki yüzün dışında atsa nolcak canını sıkma onlarada anlatırsın olayları ama tabi milletin dedikodusu olmak kötü ama hesabı kapalılara atamaz takip isteği atcak kabul edilirse falan seni korkutmak için yapmış çok basit bi şey bence korkmana gerek yok daha dikkatli ol bundan sonra yeter atma hemen fotolarını bide ne işiniz var be hocam sanaldaki karı kızlarla gerçekte oluyorsa olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. özel mesajlarda yüzün kullanıcı adın ismin vs yazıyossa bu bir suç dava edebilirsin ama ne kadar sonuçlanır bu da muamma
Valla bu ülkede adalet yazdığı gibi hiç işlemiyor bi şey çıkmaz bence çıplak şeyinide atmadıysa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri