Neler Yeni

İnstagramdaki ucuzoyuncun hesabı guvenilirmi

floshy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hikmet
Arkadaşlar Instagram da ucuzoyuncun diye bı sayfa var guvenilirmi acaba oradan oyun alan varmi

Rulep

80+ Gold
ınstagram'dan sonrasını okumadım ınstagram'dan bir şey alınmaz
tam bilmiyorum ama verecekleri hesapları herkese veriyorlar çalıntı falan oluyor
dolandırılma ihmali de var tabii ki

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar Instagram da ucuzoyuncun diye bı sayfa var guvenilirmi acaba oradan oyun alan varmi
Kuzenim ve birkaç arkadaşım da o tarz sayfalardan aldı. Ne kadar uyarsam da dinlemediler.

Verdikleri hesap bir kere çalıntı zaten. Hadi bunu sorun etmesen bile ya verdikleri şifre yanlış oluyor ya da birkaç haftaya şifreyi değiştiriyorlar. Sonra verdiğin 20-30TL'ye yanıyorsun sadece. Zaten gidip 20TL RDR2, 15tl FH5 almak hiç akıl karı bir şey değil, inanmamak lazım.

floshy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hikmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuzenim ve birkaç arkadaşım da o tarz sayfalardan aldı. Ne kadar uyarsam da dinlemediler.

Verdikleri hesap bir kere çalıntı zaten. Hadi bunu sorun etmesen bile ya verdikleri şifre yanlış oluyor ya da birkaç haftaya şifreyi değiştiriyorlar. Sonra verdiğin 20-30TL'ye yanıyorsun sadece. Zaten gidip 20TL RDR2, 15tl FH5 almak hiç akıl karı bir şey değil, inanmamak lazım.
Tmdir teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tmdir teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ınstagram'dan sonrasını okumadım ınstagram'dan bir şey alınmaz
tam bilmiyorum ama verecekleri hesapları herkese veriyorlar çalıntı falan oluyor
dolandırılma ihmali de var tabii ki
Tmdir teşekkürler

Cihangir

80+ Gold
oyuncustore dan alırsan orda şifre değişsede yeni hesap veriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,340
Üyeler
163,818