Neler Yeni

Instagram'dan alinan urunleri teslim almazsam sorun cikar mi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,637
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaslar Boom.giyim diye bir sayfadan siparis verdik ve biraz goz gezdirince aslinda sayfanin dolandirici oldugunu baska bir siteden "Musteri Memnuniyeti" kismini kopyaladigini ogrendik. Kargo halen daha elimize ulasmadi simdi ben kargoyu hic teslim almayip subeye baska bir vakitte gidip iade etsem bir sorun cikar mi? Kargo kapida odeme bu arada. Veya hic ugrasmayip direkt adami engelleyip kargo subesine gitmesem ne olur? Adamlar yuzde yuz dolandirici Whatsapp kayitlarini buraya atmak yasal olmayabilir belki ondan dolayi atamiyorum ama adam su anlik bana negatif bir sey yazmadi mesaj iletilmedi bile.
Ben sorun cikacagini pek dusunmuyorum ama simdi ugrasirlarsa sikinti aileme aciklayamam belki yalandan bi icra takibi falan yollarlar.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,637
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt hiç teslim alma. Bir problem olmaz.
Tamamdir hocam subeye gidip paketi maketi hic acmadan direkt desem ben bunu iade etmek istiyorum diye 90 lira kargo ucretini odeyip isin icinden siyrilsam olur mu? Adam bu arada kargo takip no falan bile atmadi daha direkt engel de cakabilirim de sikinti falan cikar mi ki

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer
Tamamdir hocam subeye gidip paketi maketi hic acmadan direkt desem ben bunu iade etmek istiyorum diye 90 lira kargo ucretini odeyip isin icinden siyrilsam olur mu? Adam bu arada kargo takip no falan bile atmadi daha direkt engel de cakabilirim de sikinti falan cikar mi ki
Eğer ki dediğin gibi sorunlu bir satıcıysa hiçbir şey yapmana gerek yok şubeye de gitme o kargo geri döner zaten. Keyfi bir iade ise bu adamların haklarına girersin orası ayrı mesele.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,637
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Eğer ki dediğin gibi sorunlu bir satıcıysa hiçbir şey yapmana gerek yok şubeye de gitme o kargo geri döner zaten. Keyfi bir iade ise bu adamların haklarına girersin orası ayrı mesele.
Yok hocam keyfi degil buraya atmam yasal mi bilmiyorum ondan dolayi wp kayitlarini atamiyorum. Ama soyle bir kanit atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1740128434792.png

1740128458006.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ustteki gercek sayfa bylondonmoda
alttaki boom.giyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
ömer faruk
instagramdan bi şey alınmamalı bi sıkıntı çıkınca çok uğraştırıyo

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,637
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Ne gibi ugrastirabilir mesela hocam?
İade edemezsin muhattap bulamazsın. Paran boşa gider böyle uğraştırır. Hocam adamlar yollamış zaten bide kapıda ödeme olduğu için kafanıza takmayın. Kargo geldiğinde direkt teslim almayın. Ailenizdekilerede söyleyin kimse teslim almasın o kargo geri gidecektir. Instagramdan alışveriş çok tavsiye etmiyorum bende. Bi sorun oluşmaz teslim almazsanız.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,637
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
İade edemezsin muhattap bulamazsın. Paran boşa gider böyle uğraştırır. Hocam adamlar yollamış zaten bide kapıda ödeme olduğu için kafanıza takmayın. Kargo geldiğinde direkt teslim almayın. Ailenizdekilerede söyleyin kimse teslim almasın o kargo geri gidecektir. Instagramdan alışveriş çok tavsiye etmiyorum bende. Bi sorun oluşmaz teslim almazsanız.
O riske karsi kapida odemeyi sectik hocam bilerek ama sonrasinda ne bileyim icra takibi gibi bir sey falan cikartirlar mi ki? Cikartasalar bile zaten haksiz cikacaklarda sadece ugrastirmis olcaklar. Kendim ugrassam ugrasirim da 18 alti oldugum icin direkt aileye gider o tarz olaylar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
ömer faruk
Ne gibi ugrastirabilir mesela hocam?
karşındaki kim bilmiyosun, sana yanlış bi şey yollasa sipariş oluşturmadığın için bi database üzerinde kendini kanıtlayamazsın , iade edemezsin etsen paranı alamazsın yeni ürün göndermeyi teklif eder. Bi kısmı sadece havale ile iş yapıyo o zaten daha da sakat hiçbir mantığı yok yani bu işin

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,637
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
karşındaki kim bilmiyosun, sana yanlış bi şey yollasa sipariş oluşturmadığın için bi database üzerinde kendini kanıtlayamazsın , iade edemezsin etsen paranı alamazsın yeni ürün göndermeyi teklif eder. Bi kısmı sadece havale ile iş yapıyo o zaten daha da sakat hiçbir mantığı yok yani bu işin
Hocam direkt hiç teslim almasam? Zaten kapıda ödeme hiç para yollamadık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
ömer faruk
prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama mantıken almadığın bi şeyin sorumluluğu olmaz herhalde

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
O riske karsi kapida odemeyi sectik hocam bilerek ama sonrasinda ne bileyim icra takibi gibi bir sey falan cikartirlar mi ki? Cikartasalar bile zaten haksiz cikacaklarda sadece ugrastirmis olcaklar. Kendim ugrassam ugrasirim da 18 alti oldugum icin direkt aileye gider o tarz olaylar.
Yok başlatamaz öyle bir şey yok senin bu ürünü aldığına dair bir teslim fişi yada senin sorumluluk aldığına dair bir belge yok. Almicaksın malı bakıcaksın yoluna. Onlarda yaptıkları yanlışla kalacaklar

Top Bottom